Warta Panas

Warta Panas

  • GdEdi Pet Blow Dryer

    Anjing sok baseuh antara leumpang hujan, ngojay, jeung waktu mandi, nu hartina imah baseuh, bintik beueus dina parabot, jeung kaayaan ambu has tina bulu baseuh.Upami anjeun, sapertos kami, ngimpi ngeunaan cara ngagancangkeun prosés pengeringan, kami di dieu pikeun nyarioskeun ka anjeun aya jawaban: pengering rambut anjing...
    Maca deui
  • GdEdi Vacuum Cleaner Pikeun Anjing Jeung Ucing Dandan

    Kumaha Sikat Vakum Anjing Gawé?Kaseueuran sikat vakum anjing nawiskeun desain sareng fungsionalitas dasar anu sami.Anjeun ngagantelkeun alat dandan kana selang vakum anjeun sareng hurungkeun kana vakum.Lajeng anjeun nyapu bulu sikat ngaliwatan jaket anjing Anjeun.Bulu nyabut bulu piaraan anu leupas, sareng vakum ...
    Maca deui
  • Tali Anjing Retractable

    Leashes anjing retractable mangrupakeun lead nu robah panjangna.Éta pinuh ku cinyusu pikeun kalenturan, hartosna anjing anjeun tiasa ngarayap langkung tebih tibatan anu tiasa aranjeunna nalika ditambatkeun kana tali biasa.Jenis leashes ieu nawiskeun langkung seueur kabébasan, ngajantenkeun pilihan anu saé pikeun rohangan anu lega.Nalika aya ...
    Maca deui
  • Sikat Anjing Pangalusna pikeun Ngarapkeun Sato Anjeun

    Urang sadayana hoyong piaraan urang katingali sareng karasaeun pangsaéna, sareng éta kalebet rutin ngagosok buluna.Sapertos kerah anjing atanapi peti anjing anu sampurna, milarian sikat atanapi sisir anjing pangsaéna mangrupikeun kaputusan anu penting sareng pribadi dumasar kana kabutuhan khusus piaraan anjeun.
    Maca deui
  • 7 Tanda Anjing Anjeun Henteu Cukup Latihan

    7 Tanda Anjing Anjeun Henteu Cukup Latihan Latihan anu cekap penting pikeun sadayana anjing, tapi sababaraha budak leutik peryogi langkung.Anjing leutik ngan ukur ngabutuhkeun jalan-jalan biasa dua kali sadinten, sedengkeun anjing anu damel tiasa langkung lami.Malah tanpa nimbangkeun breed anjing, bédana individu ...
    Maca deui
  • Poé Rabies Dunya ngajadikeun sajarah rabies

    Poé Rabies Sedunia nyieun sajarah rabies Rabies mangrupa nyeri abadi, kalawan tingkat mortality of 100%.Tanggal 28 Séptémber nyaéta Poé Rabies Sedunia, anu témana "Hayu urang sasarengan ngadamel sajarah rabies"."Poé Rabies Sadunya" munggaran dilaksanakeun dina 8 Séptémber 2007. Ieu th ...
    Maca deui
  • Kumaha carana maén kalawan anjing leuwih nyaman?

    Ngarampa sirah Seuseueurna anjing bagja dirampa sirah, Unggal-unggal sirah anjing dirampa, anjing bakal nunjukkeun seuri goofy, bari anjeun ngurutkeun sirah ku ramo anjeun, anjing moal resep deui.Toél gado Sababaraha anjing resep diusapan ...
    Maca deui
  • Leumpang Anjing Anjeun Dina Usum Usum

    Leumpang anjing usum tiis teu salawasna nikmat, utamana lamun cuaca nyokot péngkolan pikeun worse.Jeung euweuh urusan kumaha tiis anjeun ngarasa, anjing Anjeun masih perlu latihan salila winter.All anjing boga di umum nyaeta kudu ditangtayungan salila usum tiis. Leumpang. Jadi naon anu kudu urang pigawé lamun urang leumpang anjing urang di wi...
    Maca deui
  • Naha sababaraha anjing langkung hyper ti batur?

    Naha sababaraha anjing langkung hyper ti batur?

    Urang tingali anjing sabudeureun tur sababaraha di antarana sigana boga énergi wates, sedengkeun nu sejenna anu leuwih diteundeun deui.Seueur kolot piaraan gancang nyauran anjing énergi tinggi na "hiperaktif," Naha sababaraha anjing langkung hipert tibatan anu sanés?Ciri breed Angon Jerman, Border Collies, Golden Retrievers, Si...
    Maca deui
  • Hal nu Kudu Anjeun Apal Ngeunaan Paws Anjing Anjeun

    Aya kelenjar kesang dina paws anjing Anjeun.Anjing ngahasilkeun kesang dina bagian awakna teu katutupan ku bulu, kawas irung jeung dampal sukuna. Lapisan jero kulit dina paw anjing ngandung kelenjar kesang - cooling hotdog handap.Sareng sapertos manusa, nalika anjing gugup atanapi stres, ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2