Sikat Piaraan Sisi Ganda
  • Pet Grooming Tool Dog Brush

    Sikat Piaraan Alat Anjing Sikat

    Sikat anjing alat dandan anjing pikeun alat deshedding anu épéktip, sisi pin Babak misahkeun rambut anjing leupas, sisi Bristle angkat jauh teuing héd sareng ngabobotohan

    Sikat anjing alat dandan anjing ngabantosan nyebarkeun minyak alami pikeun jas ngagurilap lemes. Sikat kalayan lembut dina arah tumuh rambut, kalayan ati-ati khusus di daérah anu peka.

    Dandan piaraan ieu nganggo cecekelan cekelan kanyamanan, éta tahan langkung aman.

  • Two Sides Bristle And Slicker Dog Brush

    Dua Sisi Bristle Sareng Sikat Anjing Lunyit

    1. Dua sisi sikat anjing sareng bulu sareng langkung slicker.

    2.Salah hiji sisir nyaéta sikat kawat pikeun nyabut kusut sareng kaleuleusan rambut na

    3. Fitur sanésna sikat sikat pikeun nempatkeun lemes lemes.

    4. Dua sisi sikat anjing sareng anjing langkung licik ngagaduhan dua ukuran sareng cocog pikeun dandan anjing sapopoé kanggo anjing alit, anjing sedeng atanapi anjing ageung.