Tali ingon ingon
  • Ball And Rope Dog Toy

    Kaulinan Anjing Bola Sareng Tali

    Mainan anjing bola sareng tali didamel ku serat katun alam sareng bahan dyeing anu teu beracun, Éta henteu ngantepkeun sésa anu rapih pikeun dibersihkeun.

    Mainan anjing bal sareng tali sampurna pikeun anjing sedeng sareng anjing ageung, anu pikaresepeun pisan sareng bakal ngahibur anjing anjeun sababaraha jam.

    Mainan anjing bal sareng tali anu saé pikeun nyapek sareng ngabantosan gusi huntu tetep bersih sareng séhat Ngabersihan gusi sareng pijet permén karét, ngirangan ngawangun piagam sareng nyegah panyakit permén karét.