Ipis Gunting
  • Pet Grooming Thinning Scissor

    Gunting Pijet Pangemasan

    Gunting nipis gunting ipis ieu didamel tina bahan stainless steel kualitas luhur, kalayan tingkat ipis 70-80%, sareng moal narik atanapi nangkep rambut nalika motong.

    Permukaanna didamel tina téknologi paduan titanium dilapis vakum, anu cerah, éndah, seukeut sareng awét.

    Gunting nipis pikeun ngaping piaraan ieu bakal janten asistén pangsaéna pikeun motong bulu anu kentel sareng kusut anu paling tangguh, ngajantenkeun pemangkasan langkung éndah.

    Gunting perawatan ipis pikeun ngaping gunting cocog pikeun rumah sakit piaraan, salon piaraan, ogé anjing, ucing sareng kulawarga anu sanés. Anjeun tiasa janten tukang rias sareng perawatan dandan piaraan di bumi pikeun ngahémat waktos sareng artos

  • Pet Hair Cutting Scissors

    Gunting motong Rambut Piaraan

    23 huntu dina sabeulah sisir serrated ngajantenkeun gunting motong rambut piaraan sadaya-gunana.

    Gunting motong rambut piaraan utamina pikeun ipis. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pemangkasan saderhana, cocog pikeun sadaya jenis bulu. Agul anu lemes sareng mulus ngajantenkeun motong anjing langka aman sareng gampang, sareng saha waé anu tiasa ngagunakeunana pikeun motong rambut.

    Kalayan gunting motong rambut piaraan anu seukeut sareng efektif ieu, anjeun bakal mendakan dandan piaraan anjeun henteu sesah pisan.