Tentang Kami

Suzhou Kudi Trade Co., ltd.

Suzhou Kudi Trade Co., ltd. mangrupikeun salah sahiji produsen alat dandan piaraan anu paling ageung sareng tali anjing anu tiasa ditarik di Cina sareng kami parantos dikhususkeun dina bidang ieu langkung ti 19 taun. Pabrik urang ayana di Suzhou, anu ngan ukur satengah jam ku karéta ti Bandara Hongqiao Shanghai. Kami gaduh dua pabrik nyalira anu utamina pikeun pakakas dandan piaraan sareng tali anjing anu tiasa ditarik, kerah sareng cocooan piaraan kalayan luas produksi langkung ti 9000 méter pasagi. Kami gaduh WALMART Walgreen, Sedex P4, BSCI, BRC sareng ISO9001audit jst. Kami gaduh total karyawan sakitar 230 dugi ka ayeuna.

Urang ayeuna gaduh sakitar 800 sku sareng 130 barang anu dipaténkeun. Kusabab urang ayeuna inovasi mangrupikeun konci produk, maka unggal taun urang bakal nanem modal sakitar 20% tina kauntungan urang kana barang-barang anyar Sunda sareng teras-terasan nyiptakeun produk anu langkung saé pikeun piaraan. Ayeuna, urang gaduh sakitar 25 urang di R&D tem sareng tiasa ngarancang 20-30 barang énggal unggal taun. Duanana OEM sareng ODM tiasa ditampi di pabrik urang.

Ogé kualitas ogé naon anu urang teraskeun difokuskeun. Kami salawasna nawiskeun palanggan kami jaminan 2 taun pikeun produk pikeun mastikeun kualitas kami.

Palanggan kami asalna ti langkung ti 35 nagara sareng daérah. Uni Éropa sareng Amérika Kalér mangrupikeun pasar utama urang. Kami parantos ngalayanan langkung ti 2000 pelanggan, kalebet Walmart, Walgreen, Central & Garden piaraan sareng sajabana. Kami bakal rutin ngadatangan palanggan utama kami sakapeung sareng tukeur rencana strategis ka hareup sareng aranjeunna pikeun mastikeun kerjasama sustainable jangka panjang.

Tujuan kami pikeun masihan piaraan langkung seueur cinta, pikeun nalungtik sareng ngembangkeun produk anu dirobih, nyiptakeun kahirupan anu langkung merenah sareng nyaman pikeun jalma sareng piaraan. Kami resep nyayogikeun palanggan kami kalayan produk anu saé sareng solusi anu langkung praktis sareng ékonomi pikeun kahirupan sadidinten.

Wilujeng sumping kadatangan anjeun! Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun!

Sertipikat

cer