Sét Gunting Sét
  • Pet Grooming Scissor Set

    Séting Gunting Sét Gunting

    Set gunting dandan piaraan kaasup gunting lempeng, gunting gunting huntu, gunting melengkung, sareng sisir lempeng. Éta sareng kantong gunting, sadayana anu anjeun peryogikeun aya di dieu.

    Set gunting dandan piaraan didamel tina stainless steel langkung unggul. Guntingna seukeut tinggi, awét sareng sisir kuat pikeun panggunaan jangka panjang.

    Karét dina gunting henteu ngan ukur tiasa ngirangan sora pikeun mastikeun ingon-ingonna moal kasieunan, tapi ogé nyingkahan cilaka grinding panangan.

    Set gunting dandan piaraan diteundeun dina kantong, éta ngajantenkeun gampang dibawa sareng dijaga. Set ieu cocog sareng sadaya kabutuhan dandan hewan peliharaan anjeun sareng sarat.