Perawatan Gigi
  • Pet Double Head Toothbrush

    Sikat Gigi Kepala Piaraan

    Spesifikasi Parameter Tipe Dental Finger Dog Toothbrush Item No. Bahan Ngadaptarkeun Warna TB203 Ukuran PP Ukuran 225 * 18 * 28mm Beurat 9g MOQ 2000PCS Paket / Logo Pembayaran Disesuaikan L / C, T / T, Syarat Paypal kiriman FOB, EXW Kauntungan Piaraan Ganda Kepala Sikat Gigi Sato Ganda Sora Gigi Sikat Gulung Melengkung Kawat Anjing Slicker Sikat Sikat Gigi Sora Piaraan Ganda Layanan Kami 1. Harga Pangsaéna – Produk Anu Paling Kawéntar dina harga anu saé di antara para supplier 2. Pangiriman gancang ...
  • Dental Finger Dog Toothbrush

    Sikat Gigi Anjing Ramo

    1. Sikat Huntu Anjing Ramo mangrupikeun cara anu sampurna pikeun kéngingkeun huntu pal anjeun langkung bersih sareng bodas. Sikat Huntu Anjing Ramo ieu dirancang pikeun janten lembut dina permén karét bari ngirangan piagam sareng tartar, ngabantosan nyegah panyakit oral sareng napas langsung.

    2. Éta fitur desain non-slip anu ngajaga sikat dina ramo bahkan di daérah anu sesah dijangkau. Unggal sikat didamel pas pikeun ramo anu alit dugi ka saukuran sedeng.

    3. Sikat Gigi Anjing Ramo Gigi didamel nganggo bahan kualitas luhur, 100% aman pikeun piaraan anjeun.

  • Three Head Pet Toothbrush For Dog

    Sikat huntu piaraan tilu sirah kanggo anjing

    1. Teu resep produk sikat huntu anjing anu séjén di pasar, sikat huntu piaraan tilu sirah ieu kanggo anjing ku tilu sét bulu, anjeun tiasa nyikat luar, di jero sareng luhur waos sakaligus!

    2. Kepala khusus sikat ieu langkung épéktip dina ngaluarkeun tuangeun sareng baktéri tina huntu sareng gusi anjing.

    3.Tiga sirah sikat huntu Piaraan kanggo anjing ngagaduhan gagang karét anu ergonomis anu gampang pisan sareng raoseun pikeun dicekel pikeun langkung nyepetkeun waktos dandan.

    4. sikat huntu piaraan tilu sirah urang pikeun anjing cukup gampang dianggo pikeun saha waé bahkan anu pangmimiti pikeun mastikeun yén sikat huntu urang tiasa dianggo sakumaha épéktip dina ngamajukeun huntu sareng gusi anu séhat.

  • Dog Finger Toothbrush

    Sikat Huntu Ramo Anjing

    1. Sikat Huntu Ramo sikat huntu ngaleupaskeun piagam sareng puing tuangeun tina huntu piaraan anjeun bari ogé masagi permén karét.

    2. sikat huntu ramo Anjing nyayogikeun metode hipu pikeun ngaleungitkeun piagam sareng puing tuangeun tina huntu piaraan. Bulu karét lemes tiasa dilelepkeun anu ngajantenkeun anjeun pikaresepeun sareng piaraan anjeun.

    3. Cingcin kaamanan anu napel tetés sikat sikat gigi ramo anjing kana jempol anjeun, ngabantosan ngajaga sikat dina tempatna pikeun kaamanan tambahan.