Anjing Leash
  • Extra Bungee Retractable Dog Leash

    Tambahan Bungee Ditarik Anjing Leash

    1. Kasus Extra Bungee Ditarik Anjing Leash didamel tina bahan ABS + TPR berkualitas tinggi, nyegah kasus retakan ku ragrag teu kahaja.

    2. Urang ogé nambihan tambahan tali bungee pikeun tali anjing anu tiasa ditarik. Desain bungee anu unik ngabantuan nyerep shock gerakan gancang nalika dianggo ku anjing anu energetik sareng aktif. nalika anjing anjeun angkat dadakan, anjeun moal meunang ngajempolan tulang, sareng gantina, pangaruh bungee tina tali elastis bakal ngirangan pangaruh dina panangan sareng taktak anjeun.

    3. Bagian anu paling penting tina tali anu tiasa ditarik nyaéta cinyusu. Ekstra Bungee Ditarik Anjing Leash kalayan gerakan spring anu kuat pikeun lancar ditarik, dugi ka 50.000 kali. Éta cocog pikeun anjing ageung anu kuat, ukuran sedeng sareng breed anu langkung alit.

    4. Ekstra Bungee Ditarik Anjing Leash ogé ngagaduhan 360° leash piaraan bébas kusut anu masihan langkung kabébasan pikeun ingon-ingon anjeun pikeun ngalih sareng henteu bakal dibungkus ku kalungguhan.

  • Custom Retractable Dog Leash

    Custom Leach Dog Leash

    Éta ngabantosan anjeun pikeun ngajaga cekelan anu kuat, bahkan dina anjing ageung anu narik sareng ngajalankeun.

    Cinyusu internal anu beurat tugas tina tali anjing anu tiasa ditarik ieu sacara gampil tiasa ngatasi anjing anu energetik dugi ka 110 lbs.

  • Heavy Duty Retractable Dog Leash

    Beurat Kawajiban ditarik anjing Anjing

    Kasus 1.The Heavy Duty Retractable Dog Leash didamel tina bahan ABS + TPR premium, nyegah kasus retakan ku ragrag teu kahaja.

    2. tali anu tiasa ditarik ieu tiasa nganggo pita nilon anu tiasa manjang dugi ka 5M, janten langkung aman nalika anjeun damel anjing anjeun wengi.

    3. The Heavy Duty Ditarik Anjing Leash kalayan gerakan cinyusu anu kuat pikeun lancar ditarik, dugi ka 50.000 kali. Éta cocog pikeun anjing ageung anu kuat, anjing sedeng sareng anjing anu langkung alit.

    4. The Heavy Duty Retractable Dog Leash ogé ngagaduhan 360° leash piaraan bébas kusut masihan langkung kabébasan pikeun ingon-ingon anjeun pikeun ngalih sareng moal ngirangan diri.

  • Wholesale Retractable Dog Leash

    Grosir Anjing Leash ditarik

    Grosir anjing anu tiasa ditarik tiasa didamel tina tali nilon anu ditingkatkeun anu tiasa nahan kuat ku anjing atanapi ucing dugi ka beurat 44lbs.

    Baju anjing anu tiasa ditarik tiasa diborong dugi ka sakitar 3m, tiasa nahan tarikan dugi ka 110 pon.

    Tali anjing bungkus ditarik ieu gaduh desain gagang ergonomis, éta ngamungkinkeun jalan-jalan panjang dina kanyamanan, sareng teu aya hariwang ngeunaan nganyenyeri panangan anjeun. Di sagigireun éta, éta's rada enteng sareng henteu licin, janten anjeun boro bakal karasa capé atanapi kaduruk saatos jalan-jalan lami.

  • Retractable Leash For Small Dogs

    Leash ditarik deui Pikeun Anjing Leutik

    1. Bahan tina Leash Ditarik Kanggo Anjing Leutik ramah-lingkungan, henteu toksik, sareng henteu bau. Tali éta nyayogikeun umur panjang pikeun dianggo, sareng cinyusu High-End anu kuat ngajantenkeun tali ngalegaan sareng mundur kalayan lancar.

    2. casing ABS tahan lama gaduh cekelan anu ergonomis sareng cecekelan anti-slip, éta raoseun pisan sareng pas dina dampal panangan anjeun, pas tangan anjeun sapertos sarung tangan. Desain anti-slip tina tali anu tiasa ditarik pikeun anjing leutik mastikeun kasalametan, sareng anjeun teras-terasan ngajaga kaayaan. 3. Kancing jepit logam anu aman aman nempel kana kerah piaraan atanapi abah.

  • Custom Heavy Duty Retractable Dog Leash

    Kustom beurat Kawajiban ditarik Anjing Leash

    1. Tali tarikan anu tiasa ditarik nyaéta tali pita anu lébar. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun ngagulung tali deui kalayan lancar, anu sacara efektif tiasa nyegah anjing anjing tina gulungan sareng knotting. Ogé, desain ieu tiasa ningkatkeun luas kakuatan-bantalan tali, ngajantenkeun tali traction langkung dipercaya, sareng tahan gaya tarik anu langkung ageung, ngajantenkeun operasi anjeun langkung gampil sareng ngarawat anjeun ningkatkeun kanyamanan.

    2.360 ° bébas kusut-beurat custom-ditarik anjing tali leash tiasa mastikeun anjing ngaji bebas bari nyingkahan gangguan anu disababkeun ku entanglement tali. Pakem ergonomis sareng cecekelan anti lésot nyayogikeun raos cekelan anu raos.

    3. Ieu mangrupikeun dispenser kantong limbah kotoran portabel bentukna ringan sareng 1 gulung kantong limbah plastik dina gagangna. Éta henteu nganggo tangan sareng merenah. Éta ngamungkinkeun anjeun leres-leres mikaresep kasenangan leumpang.

12 Teras> >> Halaman 1/2