Pet Brush
Pet Comb
Dematting Deshedding
About us
tentang Kami

Profil Perusahaan

Suzhou Kudi Trade Co., ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik alat perawatan dandan piaraan anu paling ageung sareng tali anjing anu tiasa ditarik di Cina sareng kami parantos dikhususkeun dina ngajukeun ieu langkung ti 19 taun. Pabrik urang ayana di Suzhou, anu ngan ukur satengah jam ku karéta ti Bandara Hongqiao Shanghai. Kami gaduh dua pabrik nyalira anu utamina pikeun pakakas dandan piaraan sareng tali anjing anu tiasa ditarik, kerah sareng cocooan piaraan kalayan luas produksi langkung ti 9000 méter pasagi…

Tambih deui

suplai piaraan

pasar pencinta piaraan

  • Custom Heavy Duty Retractable Dog Leash

    Kustom beurat Kawajiban ditarik Anjing Leash

    Kustom beurat Kawajiban Ditarik Anjing Leash 1. tali ditarikna tali nyaéta tali pita datar lébar. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun ngagulung tali deui kalayan lancar, anu sacara efektif tiasa nyegah anjing anjing tina gulungan sareng knotting. Ogé, desain ieu tiasa ningkatkeun luas kakuatan-bantalan tali, ngajantenkeun tali traction langkung dipercaya, sareng tahan gaya tarik anu langkung ageung, ngajantenkeun operasi anjeun langkung gampil sareng ngarawat anjeun ningkatkeun kanyamanan. 2.360 ° bébas kusut-beurat custom beurat-ditarik anjing tali tiasa ...

  • Self Cleaning Slicker Brush For Dogs

    Diri Ngabersihan Sikat Slicker Kanggo Anjing

    Sikat Diri Ngabersihan Diri Kanggo Anjing 1. sikat beberesih diri pikeun anjing didamel tina stainless steel, janten awét pisan. 2. Bulu kawat anu ditekuk halus dina sikat licin kami dirancang pikeun nembus jero kana jas piaraan anjeun tanpa ngorehan kulit piaraan anjeun. 3. sikat beberesih sorangan pikeun anjing ogé bakal ngantepkeun piaraan anjeun nganggo jas lemes sareng ngagurilap saatos dianggo nalika masagi sareng ningkatkeun sirkulasi getih. 4. Kalayan biasa dianggo, sikat beberesih diri ieu bakal ngirangan ...

  • Heavy Duty Retractable Dog Leash

    Beurat Kawajiban ditarik anjing Anjing

    Kawajiban Anjing beurat Dicabut Anjing 1. Kasus Tugas beurat Ditarik Anjing Leash didamel tina bahan ABS + TPR premium, nyegah kasus retakan ku ragrag teu dihaja 2. tali anu tiasa ditarik ieu tiasa nganggo pita nilon anu tiasa manjang dugi ka 5M, janten langkung aman nalika anjeun damel anjing anjeun wengi. 3. The Heavy Duty Ditarik Anjing Leash kalayan gerakan cinyusu anu kuat pikeun lancar ditarik, dugi ka 50.000 kali. Éta cocog pikeun anjing ageung anu kuat, ukuran sedeng sareng langkung alit ...

Tambih deui

wartos

bérita paling énggal

  • Naha sababaraha anjing langkung hyper tibatan anu sanés?

    Kami ningali anjing di sakitar sareng sababaraha di antarana sigana teu gaduh tanaga anu teu aya watesna, sedengkeun anu sanésna langkung santai. Seueur kolot piaraan anu gancang nyebut anjing énergi tinggi na "hiperaktif", Naha sababaraha anjing langkung hyper tibatan anu sanés? Karakteristik breed Domba Jérman, Collies Border, Retrievers Golden, Si ...

  • Hal Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Pa Anjing Anjeun

    Aya kelenjar kesang dina cakar anjing anjeun. Anjing ngahasilkeun peluh dina bagéan awakna henteu katutup ku bulu, sapertos irung sareng dampal sampéanna. Lapisan jero kulit dina cangkéng anjing ngandung kelenjar kesang - mendingan anjing panas turun. Sareng sapertos manusa, nalika anjing gugup atanapi setrés, ...

  • Posisi bobo anjing

    Unggal anu ngagaduhan piaraan hoyong terang langkung seueur ngeunaan anjingna, ngeunaan posisi bobo anu pikaresep anjingna. Posisi anjing saré, sareng sabaraha waktos aranjeunna nyéépkeun waktos tiasa ngungkabkeun seueur kumaha parasaan aranjeunna. Ieu sababaraha posisi bobo anu biasa sareng naon anu aranjeunna hartosna. Di Sisi ...

Tambih deui
panilitian