tali anjing elastis
Piaraan Bulu Remover
Pet Dandan Vacuum Cleaner
Sikat piaraan
Tali Anjing Retractable
Tentang Kami
tentang Kami

Profil Perusahaan

Suzhou Kudi Trade Co., Ltd.mangrupa salah sahiji pabrik pangbadagna parabot dandan piaraan jeung leashes anjing retractable di Cina jeung kami geus husus dina Filed ieu leuwih ti 20 taun.pabrik urang ieu lokasina di Suzhou, nu ngan satengah jam jalan ku karéta ti Shanghai Hongqiao Airport.Kami gaduh dua pabrik sorangan anu utamina pikeun alat dandan piaraan sareng kalung anjing anu tiasa ditarik, kerah sareng cocooan piaraan kalayan total produksi langkung ti 9000 méter pasagi…

Tambih deui

suplai piaraan

pasar pencinta piaraan

warta

bérita paling énggal

  • Sikat piaraan Ion Négatip: Solusi Dandan Pamungkas

    Di Suzhou Kudi Trade Co., Ltd., kami ngarti yén dandan piaraan anjeun sanés ngan ukur ngajaga aranjeunna katingali saé - tapi ngeunaan kaséhatan sareng kabagjaan.Éta sababna kami mendesain Sikat Pangurus piaraan Ion Négatip, alat révolusionér anu ngarobih ékspérimén dandan ...

  • Ngaluncurkeun Asesoris piaraan Inovatif: Leash Dog Retractable sareng Pet Cooling Vest

    Nalika panas usum panas beuki intensif, kasalametan sareng kaséhatan kagiatan luar piaraan parantos janten perhatian fokus pikeun pamilik piaraan.Anyar-anyar ieu, situs wéb suplai piaraan anu kondang Cool-Di parantos ngenalkeun dua produk inovatif — COOLBUD RETRACTABLE DOG LEAD sareng PET COOLING VEST HARNESS—tina...

  • Sikat Slicker Grooming piaraan Ekstra-Long pikeun Perawatan Lambang Unggul

    Suzhou Kudi Trade Co., Ltd., ngaran dipercaya dina perawatan piaraan, reueus nampilkeun Extra-Long Pet Grooming Slicker Brush, alat dandan premium dirancang pikeun tackle tantangan ngajaga jas piaraan panjang atawa kandel kalayan betah tur efisiensi.Jero Penetrating Bristles pikeun Éféktif Dandan Karajinan...

Tambih deui
panalungtikan