Garu Sisir
  • Dog Grooming Rake Comb

    Sapu Guguran Anjing

    Sikat rake anjing ieu sisir ngagaduhan huntu stainless steel anu tiasa diputer sacara lembut tiasa nyandak baju jero sacara lancar bakal ngalir ngaliwatan bulu anu samak henteu kedah diapit sareng ngajantenkeun piaraan anjeun henteu raoseun.

    Pin tina sisir parutan dandan anjing ieu didamel nganggo ujung buleud ngarah moal ngaruksak atanapi ngorehan kulit piaraan anjeun.

    Bahan sisir ngagaru anjing ieu nyaéta TPR. Éta lemes pisan. Éta ngajantenkeun sisir biasa merenah & santai.

    Rengse ku potongan liang dina tungtung anu dikokolakeun, sisir tukang ngaput anjing ogé tiasa digantungkeun upami dipikahoyong. Éta cocog pikeun anakan buuk panjang.