Sisir Piaraan stainless steel
  • Pet Groomer Finishing Comb

    Tukang Groomer Fin Comb

    Sisir dandan hewan peliharaan ieu nyaéta Kawajiban beurat, beurat-beuratna, tapi kuat. Cai mibanda buleud aluminium sareng palapis Anti statis sahingga tiasa ngirangan statis.

    Sikat dandan tukang ingon-ingon ku gigi stainless steel anu buleud, éta nembus jas anu kandel kalayan gampang.

    Sisir finish pangasinan pet ieu ngagaduhan huntu anu sempit sareng lega. Urang tiasa nganggo tungtung anu langkung lega pikeun ngagedéan daérah anu langkung ageung, sareng tungtung anu sempit pikeun wilayah anu langkung alit.

    Éta sisir piaraan kedah kanggo unggal tas panganten lalaki.

  • Metal Pet Finishing Comb

    Sisir Tukang Ngiringan Logam

    Sisir tungtung piaraan logam mangrupikeun sisir penting anu tiasa ngajaga piaraan anjeun bersih sareng séhat ku ngaleungitkeun kusut, tikar, rambut leupas, sareng kokotor.

    Sisir tungtung piaraan logam téh hampang, merenah, sareng gampang dibawa.

    huntu sisir tungtung piaraan logam gaduh jarak anu béda, Dua jinis jarak gigi, Dua cara ngagunakeun, langkung merenah sareng praktis. éta tiasa nyayogikeun dandan anu sampurna.

  • Stainless Steel Dog Comb

    Sisir Anjing stainless steel

    1. sisir ieu didamel tina bahan stainless steel, anu tahan karat sareng tahan korosi, kokoh, awét sareng henteu gampang pegatna.

    2. Sisir anjing stainless steel dirarancang kalayan permukaan anu lemes sareng awét, sisir anjing waos buleud moal ngorotan kulit piaraan sareng bakal nawiskeun pangalaman dandan anu raoseun tanpa nganyenyeri piaraan anjeun, éta ogé sacara efektif tiasa nyegah listrik statis.

    3. Sisir anjing stainless steel ieu ngabantosan ngaleungitkeun anjing sareng ucing, tikar, rambut leupas sareng kokotor, éta ogé ngarangsang kulit sareng ningkatkeun sirkulasi getih, saé kanggo ngarengsekeun rambut sareng piaraan.

  • Stainless Steel Comb For Pet

    Sisir stainless steel Kanggo Piaraan

    Sisir ieu pikeun piaraan didamel tina stainless steel awét.

    Sisir stainless steel kanggo piaraan cocog sareng panangan anu langkung saé sareng tetep langkung raoseun langkung lami tibatan sisir tradisional.

    Sisir stainless steel ieu pikeun piaraan ngagaduhan huntu anu langkung lega. Éta sampurna pikeun ngepaskeun tikar atanapi masihan penampilan anu mantel. Éta ogé cocog pikeun daérah anu sénsitip sapertos raray sareng paws.

    Sisir stainless steel kanggo piaraan sampurna pikeun bérés sareng fluffing, masihan anu dipikacinta ku penampilan dandan anu profesional.

  • Metal Dog Steel Comb

    Sisir Baja Anjing Logam

    1. Buntut lemes anjing anjing sisir baja tiasa langkung ngajaga kulit anjing tanpa aya cilaka, ngaleungitkeun kusut / tikar / rambut leupas sareng kokotor, aman dina kulit sénsitip piaraan anjeun.

    Sisir waja anjing 2. logam ieu didamel tina bahan stainless steel kualitas luhur, teu karasa luhur, henteu keyeng sareng teu aya deformasi.

    3. Sisir baja anjing logam gaduh huntu jarang sareng huntu kandel. Huntu anu jarang tiasa dianggo pikeun ngadamel gaya rambut kanggo anjing sareng ucing, sareng simpul rambut anu kusut tiasa gampang dilésotkeun ku bagian anu padet.

  • Metal Dog Grooming Comb

    Sisir Dandan Anjing Logam

    1. Sisir dandan anjing logam sampurna pikeun ngajentrekeun daerah bulu lemes di sakuliling raray sareng suku, sareng nyisiran bulu anu dirajut di sekitar daérah awak.

    2. Sisir dandan anjing logam mangrupikeun sisir penting anu tiasa ngajaga piaraan anjeun bersih sareng séhat ku ngaleungitkeun kusut, tikar, rambut leupas, sareng kokotor, éta daun rambutna saé pisan sareng lemes.

    3. Éta sisir enteng pikeun dandan bébas kacapean. Ieu sisir dandan anjing logam mutlak kedah-gaduh pikeun ngabantosan anjing nganggo baju jero. Huntu dibuleudkeun lemes sisir pikeun dandan lengkep. Huntu kalayan ujung buleud lembut diurut sareng ngarangsang kulit piaraan anjeun pikeun jas anu langkung sehat.