Mangkuk Anjing
  • Stainless Steel Dog Bowl

    Mangkuk Anjing stainless steel

    Bahan mangkok anjing stainless steel tahan karat, éta nawiskeun alternatif anu séhat pikeun palastik, éta henteu ngagaduhan bau.

    Mangkuk anjing stainless steel ngagaduhan dasar karét. Éta ngajaga lantai sareng nyegah mangkok tina ngageser nalika ingon-ingon anjeun tuang.

    Mangkuk anjing stainless steel ieu ngagaduhan 3 ukuran, cocog pikeun anjing, ucing, sareng sato anu sanés. Éta sampurna pikeun kibble garing, kadaharan baseuh, susukan, atanapi cai.

  • Double Stainless Steel Dog Bowl

    Ganda Anjing Anjing Saeful

    Fitur tina mangkok anjing stainless steel ganda ieu tiasa dicabut, mangkok stainless steel tahan baktéri dina basa plastik awét.

    Mangkuk anjing stainless steel ganda ogé nyertakeun basa karét bébas bebas tina skid pikeun mantuan mastikeun tempat sepi anu bébas tumpahan.

    Ganda Stainless Steel Dog Bowl tiasa dikumbah ku mesin cuci piring, kantun nyabut dasar karét.

    Cocog pikeun kadaharan & cai.

  • Collapsible Dog Food And Water Bowl

    Dahareun Anjing Sareng Sareng Mangkuk Cai

    Dahareun anjing sareng mangkok cai ieu sareng desain anu gampang dilempurkeun ngan saukur manteng sareng ngalipet anu saé kanggo perjalanan, hiking, kémping

    Dahareun anjing sareng mangkok cai anu runtuh mangrupikeun mangkok perjalanan piaraan anu hadé, éta hampang sareng gampang dibawa ku gandeng naék. Janten tiasa dilampirkeun kana loop sabuk, ransel, tali, atanapi lokasi sanés.

    Dahareun anjing sareng mangkok cai tiasa diturunkeun ku ukuran anu bénten-bénten, janten cocog pikeun sadaya anjing alit, ucing, sareng sato anu sanés kanggo nyimpen cai sareng tuang nalika ka luar.