Produk
  • Dual Head Dog Deshedding Tool

    Alat Kepala Anjing Kepala Duaan

    1. Alat anjing dua anjing deshedding nganggo huntu anu disebarkeun sacara seragam pikeun gancang ngaleungitkeun bulu mati atanapi leupas jas, knot sareng kusut pikeun hasil dandan anu langkung saé.

    2. Pakakas anjing dua anjing deshedding alat henteu ngan ngaleungitkeun baju jero anu paéh, tapi ogé nyayogikeun urut kulit pikeun ngarangsang sirkulasi getih kulit. Huntu didesain pikeun nembus jero jaket tanpa ngorehan kulit piaraan anjeun.

    3. Pakakas anjing dua anjing deshedding anjing ergonomis nganggo gagang lemes anti-slip. Cocog pisan dina panangan. Henteu aya galur panangan atanapi pigeulang salami anjeun nyikat piaraan anjeun.

  • Pet Nail File

    File Pakuan Piaraan

    File Pet Nail aman sareng gampang ngahontal kuku anu lemes kalayan ujung Intan. Kristal leutik dilebetkeun kana nikel gancang file kuku piaraan. Ranjang file kuku piaraan dikontur pikeun nyocogkeun kana kuku.

    File kuku piaraan ngagaduhan gagang anu raoseun sareng henteu cekelan.

  • Retractable Large Dog Slicker Brush

    Dipencét Sikat Anjing ageung Sikat

    1. Sikat lalaunan rambut kana arah tumuh rambut. Bulu bulu anu ngaluarkeun buuk leupas, ngaleungitkeun kusut, simpul, bajoang sareng kokotor anu kajebak.

    2. Pin anu tiasa ditarik tiasa ngahemat waktos bersih-berharga anjeun. Nalika hampang pinuh, anjeun tiasa ngaleupaskeun rambut ku cara mencét tombol di tukangeun pad.

    3. Sikat slicker anjing ageung anu tiasa ditarik kalayan cekelan lemes-lemes, kantun pencét tombol di luhur sikat kanggo gampang ngaleupaskeun rambut. Éta pasti bakal ngabantosan pikeun ngadamel pangalaman dandan anu raoseun sareng pikaresepeun pikeun anjing anjeun.

  • Adjustable Oxford Dog Harness

    Adjustable Oxford Dog Abah

    The anjing adjustable Oxford oxford anjing dieusian ku bolu nyaman, éta henteu setrés dina beuheung anjing, éta desain sampurna pikeun anjing anjeun.

    Harness anjing oxford adjustable didamel ku bahan bolong napas anu kualitas luhur. Éta ngajaga piaraan piaraan anjeun anu saé sareng tiis bari ngajaga anjeun dina kadali total.

    Cecekelan tambahan dina luhureun abah ieu matak ngamudahkeun pikeun ngendalikeun sareng lumampah tarik pisan sareng anjing sepuh.

    Abah anjing oxford adjustable Ieu gaduh 5 ukuran, cocog pikeun anjing sedeng sareng ageung.

  • Cat Hair Remover Brush

    Sikat Remover Rambut Ucing

    1. sikat rambut remover rambut ucing ieu ngaleungitkeun rambut paéh leupas sareng rambut piaraan ingon-ingon ngajaga piaraan anjeun pias.

    2. sikat ucing rambut remover didamel tina karét lemes kalayan sakedik desain tonjolan, ngagunakeun prinsip éléktrostatik pikeun nyerep rambut.

    3. Éta tiasa dianggo pikeun ngurut piaraan sareng piaraan anjeun bakal mimiti bersantai handapeun gerakan sikat rambut remover ucing.

    4. sikat éta cocog pikeun sadaya ukuran anjing sareng ucing. Éta mangrupikeun pasokan piaraan anu merenah sareng gampang dianggo, jaga kamar anjeun bersih sareng piaraan séhat.

  • Dog Bathing Massage Brush

    Sikat Mandi Anjing

    Sikat Mandi Pijet Anjing ngagaduhan pin karét lemes, éta tiasa langsung narik bulu leupas sareng héd tina mantel piaraan anjeun nalika piaraan anjeun diurut atanapi dimandian. Éta tiasa dianggo pikeun anjing sareng ucing kalayan sagala ukuran sareng jinis rambut!

    Tip cekelan kanyamanan karét di sisi sikat mandi mandi anjing méré Anjeun kontrol hébat sanajan sikatna baseuh. Sikat tiasa ngabantosan ngaleungitkeun kulit jerawat tina kulit paéh, ngajantenkeun jas bersih sareng séhat.

    Saatos nyikat piaraan anjeun, kantun siram anjing ieu pamandian sikat ku cai. Maka éta siap pikeun panggunaan waktos salajengna.

123456 Teras> >> Halaman 1/15