Gunting Piaraan
  • Pet Grooming Thinning Scissor

    Gunting Pijet Pangemasan

    Gunting nipis gunting ipis ieu didamel tina bahan stainless steel kualitas luhur, kalayan tingkat ipis 70-80%, sareng moal narik atanapi nangkep rambut nalika motong.

    Permukaanna didamel tina téknologi paduan titanium dilapis vakum, anu cerah, éndah, seukeut sareng awét.

    Gunting nipis pikeun ngaping piaraan ieu bakal janten asistén pangsaéna pikeun motong bulu anu kentel sareng kusut anu paling tangguh, ngajantenkeun pemangkasan langkung éndah.

    Gunting perawatan ipis pikeun ngaping gunting cocog pikeun rumah sakit piaraan, salon piaraan, ogé anjing, ucing sareng kulawarga anu sanés. Anjeun tiasa janten tukang rias sareng perawatan dandan piaraan di bumi pikeun ngahémat waktos sareng artos

  • Pet Hair Cutting Scissors

    Gunting motong Rambut Piaraan

    23 huntu dina sabeulah sisir serrated ngajantenkeun gunting motong rambut piaraan sadaya-gunana.

    Gunting motong rambut piaraan utamina pikeun ipis. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pemangkasan saderhana, cocog pikeun sadaya jenis bulu. Agul anu lemes sareng mulus ngajantenkeun motong anjing langka aman sareng gampang, sareng saha waé anu tiasa ngagunakeunana pikeun motong rambut.

    Kalayan gunting motong rambut piaraan anu seukeut sareng efektif ieu, anjeun bakal mendakan dandan piaraan anjeun henteu sesah pisan.

  • Professional Dog Grooming Scissor

    Gunting Parawatan Anjing Profesional

    Gunting nipis gunting ipis ieu didamel tina bahan stainless steel kualitas luhur, kalayan tingkat ipis 70-80%, sareng moal narik atanapi nangkep rambut nalika motong.

    Permukaanna didamel tina téknologi paduan titanium dilapis vakum, anu cerah, éndah, seukeut sareng awét.

    Gunting nipis pikeun ngaping piaraan ieu bakal janten asistén pangsaéna pikeun motong bulu anu kentel sareng kusut anu paling tangguh, ngajantenkeun pemangkasan langkung éndah.

    Gunting perawatan ipis pikeun ngaping gunting cocog pikeun rumah sakit piaraan, salon piaraan, ogé anjing, ucing sareng kulawarga anu sanés. Anjeun tiasa janten tukang rias sareng perawatan dandan piaraan di bumi pikeun ngahémat waktos sareng artos

  • Pet Grooming Scissor Set

    Séting Gunting Sét Gunting

    Set gunting dandan piaraan kaasup gunting lempeng, gunting gunting huntu, gunting melengkung, sareng sisir lempeng. Éta sareng kantong gunting, sadayana anu anjeun peryogikeun aya di dieu.

    Set gunting dandan piaraan didamel tina stainless steel langkung unggul. Guntingna seukeut tinggi, awét sareng sisir kuat pikeun panggunaan jangka panjang.

    Karét dina gunting henteu ngan ukur tiasa ngirangan sora pikeun mastikeun ingon-ingonna moal kasieunan, tapi ogé nyingkahan cilaka grinding panangan.

    Set gunting dandan piaraan diteundeun dina kantong, éta ngajantenkeun gampang dibawa sareng dijaga. Set ieu cocog sareng sadaya kabutuhan dandan hewan peliharaan anjeun sareng sarat.

  • curved dog grooming scissors

    gunting dandan anjing melengkung

    Gunting dandan anjing melengkung anu saé pikeun motong handapeun sirah, ceuli, panon, suku mengembang, sareng cakar.

    Ujung agul anu seukeut nyayogikeun pangguna pikeun pangalaman motong anu lemes sareng sepi, nalika anjeun nganggo gunting dandan anjing anu diubaran ieu anjeun moal narik atanapi narik rambut piaraan.

    Desain struktur rékayasa ngamungkinkeun anjeun pikeun nyepeng aranjeunna kalayan raoseun pisan sareng ngirangan tekanan tina taktak anjeun. Gunting dandan anjing melengkung ieu dibérékeun ku sisipan jari sareng jempol pikeun nyocogkeun leungeun anjeun pikeun cekelan anu raoseun nalika motong.