Gunting Lempeng
  • Professional Dog Grooming Scissor

    Gunting Parawatan Anjing Profesional

    Gunting nipis gunting ipis ieu didamel tina bahan stainless steel kualitas luhur, kalayan tingkat ipis 70-80%, sareng moal narik atanapi nangkep rambut nalika motong.

    Permukaanna didamel tina téknologi paduan titanium dilapis vakum, anu cerah, éndah, seukeut sareng awét.

    Gunting nipis pikeun ngaping piaraan ieu bakal janten asistén pangsaéna pikeun motong bulu anu kentel sareng kusut anu paling tangguh, ngajantenkeun pemangkasan langkung éndah.

    Gunting perawatan ipis pikeun ngaping gunting cocog pikeun rumah sakit piaraan, salon piaraan, ogé anjing, ucing sareng kulawarga anu sanés. Anjeun tiasa janten tukang rias sareng perawatan dandan piaraan di bumi pikeun ngahémat waktos sareng artos