Dandan Sarung Mitt
  • Pet Grooming Shedding Glove

    Sarung Séda Sécét Pangantenan

    1. Lima ramo sarung dandan piaraan urang henteu ngan ukur ngabantosan ngirangan rambut dina hawa, éta ogé ngarangsang minyak kulit sareng ningkatkeun kalembutan sareng piaraan ingon-ingonna. Sarung tangan ieu ngaluarkeun rambut leupas sareng lembut pijatan piaraan anjeun.

    2. Tip lemes tina lima ramo piaraan ieu dandan sarung tangan sarung piaraan gampang, nubs panjangna katuhu ngajadikeun rambut gampang ditarik sareng dialungkeun.

    3. Salaku tambahan, naha anjeun gaduh pigeulang alit atanapi ageung, sarung tangan dandan ieu dicocogkeun. Tali kualitas ngajantenkeun sampurna cocog pikeun sadaya ukuran pigeulang.

    4. Éta sampurna pikeun anjing sareng ucing rambut panjang atanapi pondok sareng keriting. Éta mangrupikeun remover rambut piaraan anu saé pikeun sadaya ukuran sareng katurunan.

  • Pet Hair Removal Glove

    Sarung Panyabutan Rambut Piaraan

    1. Tip karét nyayogikeun urut sayah lembut. Sarung tangan panyabutan rambut piaraan ieu sampurna pikeun piaraan anu sénsitip & ngora.

    2. Bahan tina sarung tangan panyabutan rambut piaraan ieu fleksibel sareng napas, tali pigeulang anu tiasa disesuaikan cocog sareng seueur anu gaduh piaraan.

    3. Sisi vellove sacara efektif ngirangan jumlah rambut anu ditingalkeun dina parabotan, baju atanapi dina mobil.

    4. Sarung tangan panyabutan rambut piaraan ngaleungitkeun kokotor, bajoang sareng rambut leupas dina ucing, anjing, kuda atanapi sato anu sanés.

  • Pet massage grooming glove

    Sarung dandan piaraan piaraan

    Pets peryogi dandan rutin pikeun ngajaga jas dina kaayaan tip-top. Pangantenan kalayan gampang ngaluarkeun rambut paéh sareng leupas. Sarung dandan piaraan piaraan meresihan sareng ngageulisan mantel, ngaleupaskeun kusut sareng ngarangsang folikel rambut, ngamajukeun kaséhatan sareng pertumbuhan deui.

  • Pet Shedding Glove For Dogs

    Sarung Shedding Piaraan Kanggo Anjing

    1. Éta mangrupikeun salah sahiji cara anu paling gampang sareng pikaresepeun pikeun manten ingon-ingon anjeun. Sarung tangan héd piaraan pikeun anjing ngalereskeun kusut sareng tikar anu henteu hadé nalika ngangkat kokotor sareng bajoang tina jas.

    2. Gelang gelang anu tiasa disetel ngajaga sarung tangan aman dipasang dina leungeun anjeun nalika dandan.

    3. Desain pin sirah buleud wajar, anu tiasa mandi pikeun piaraan bari ngagaduhan fungsi masagi.

    4. Sarung tangan héd piaraan pikeun anjing tetep séhat sareng bersih ku nyayogikeun kabutuhan dandan sadidinten.

  • Pet massage grooming glove

    Sarung dandan piaraan piaraan

    Pets peryogi dandan rutin pikeun ngajaga jas dina kaayaan tip-top. Pangantenan kalayan gampang ngaluarkeun rambut paéh sareng leupas. Sarung dandan piaraan piaraan meresihan sareng ngageulisan mantel, ngaleupaskeun kusut sareng ngarangsang folikel rambut, ngamajukeun kaséhatan sareng pertumbuhan deui.

  • Dog Bath Shedding Glove

    Sarung mandi Shedding Mandi Anjing

    Bulu karét alami dina mandi anjing héd sarung tangan ngaleupaskeun rambut leupas sareng ogé masagi kulit,

    Kaén Eco ngusap ngabersihkeun kakuburan dina sampéan sareng pameunteu.

    Tali anu tiasa dicocogkeun cocog sareng sadaya bentuk sareng ukuran tangan. Sarung tangan héd mandi anjing tiasa dianggo baseuh atanapi garing, rambut ngan ukur ngupas.

    Sarung anjing héd sarung tangan awét sareng tahan lami sareng tiasa dikumbah ku mesin.