Beberesihan
  • Pet Hair Remover For Laundry

    Remover Rambut Piaraan Kanggo Binatu

    1. Kantun gulung-gulung bolay dina permukaan jati, angkat rambut piaraan, buka tutupna sareng anjeun bakal mendakan tempat lebu pinuh tina rambut piaraan sareng jati na bersih sapertos sateuacan.

    2. Saatos beberesih, kantun kosongkeun kompartemen runtah sareng buang bulu piaraan na ka tempat sampah. Kalayan 100% roller piaraan bulu anu tiasa dianggo deui, henteu miceunan artos deui dina ngeusian atanapi aki.

    3. Panyabutan rambut piaraan ieu kanggo binatu tiasa nyabut anjing piaraan sareng rambut ucing anjeun kalayan gampang tina sofa, ranjang, selimut, simbut, sareng seueur deui.

    4. Kalayan remover rambut piaraan ieu kanggo binatu, henteu kedah pikeun pita caket atanapi kertas perekat. Rollerna tiasa dianggo deui sareng deui.

  • Dog Waste Bag Holder

    Holder Kantong Runtah Anjing

    Panyekel kantong limbah anjing ieu ngagaduhan 15 kantong (hiji gulung), kantong kotoran cekap cekap sareng tahan bocor.

    Gulungan kotoran pas pisan dina wadah kantong limbah anjing. Éta gampang dimuat hartosna anjeun moal nyangkut tanpa kantong.

    Panyekel kantong limbah anjing ieu sampurna pikeun pamilik anu resep nyandak anjing atanapi anak anjing na ka taman, jalan-jalan panjang atanapi perjalanan di sakitar kota.

  • Dog Poop Bag Dispenser

    Dispenser Kantong Anjing Poop

    Dispenser kantong kotoran anjing sacara gampang nyambung ka tali anu tiasa ditarik, gelung sabuk, kantong, jst.

    Hiji ukuran cocog sareng leash anjing kami anu tiasa ditarik.

    Dispenser kantong kotoran anjing ieu kalebet 20 kantong (hiji gulung); naon waé ukuranana gulungan tiasa dianggo pikeun ngagentos.