Cliper Pakuan Piaraan
  • Cat Claw Nail Clipper

    Ucing Klop Pakuan Kuku

    1. Bilah awét tina cakar ucing cakar ucing ieu didamel tina stainless steel kualitas luhur, éta cukup kuat pikeun motong kuku ucing anjeun ngan ku hiji potong.

    2. Klip kuku kuku cakar ngagaduhan konci kaamanan anu ngajantenkeun anjeun nyingkahan résiko cilaka teu kahaja.

    3. Klop kuku kuku ucing nganggo fitur anu raoseun, cekelan gampang, henteu dieunakeun, gagang ergonomis anu tetep aman dina panangan anjeun.

    4. Klop kuku kuku cakar cahaya sareng gunana kami parantos dirarancang pikeun sato leutik. Ogé, éta tiasa gampang dibawa dimana waé anjeun ngarambat.

  • Stainless Steel cat nail trimmer

    Pamangkas kuku ucing stainless steel

    Bilah motong anu dianggo pikeun ngadamel karajinan kuku ucing urang didamel tina waja tahan karat anu kuat pikeun mastikeun éta awét & tiasa dianggo deui kanggo taun anu bakal datang.

    Trimmer kuku ucing stainless steel dipasangan ku gagang karét anu nyegah leueur nalika motong.

    Sedengkeun trimmer kuku ucing stainless steel langkung dipikaresep ku panganten lalaki propésional, éta ogé penting pikeun anu gaduh anjing & ucing sapopoé. Anggo pemangkas kuku ucing stainless steel leutik ieu pikeun ngajaga kuku piaraan anjeun séhat.

  • Small Cat Nail Clipper

    Clipper Kuku Kucing Leutik

    Guntingan kuku ringan urang dirancang pikeun dianggo pikeun sato alit, sapertos anjing alit, ucing sareng kelenci.

    Sabeulah gunting kuku ucing alit didamel tina waja stainless janten hypoallergenic sareng awét.

    Gagang gunting gunting kuku ucing alit parantos dilengkepan ku lapisan anu teu dieunakeun, Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun nyekelan aranjeunna kalayan aman sareng nyaman dina urutan nyegah kacilakaan anu nyeri.

  • Professional cat nail scissor

    Gunting kuku ucing profesional

    Gunting kuku ucing profesional didesain sacara ergonomis ku agul stainless steel agul semi-bunderan agul. Anjeun bakal tiasa ningali naon anu anjeun lakukeun sareng ngabantosan anjeun ngabutuhkeun sabaraha anu anjeun peryogikeun, éta ulah aya getih bari tanpa sénsor gancang.

    Gunting kuku ucing anu propésional nampilkeun cecekelan anu nyaman sareng henteu dieunakeun Éta mastikeun gampang digunakeun sareng nyegah curuk teu kahaja.

    Nganggo gunting kuku ucing propésional ieu sareng motong cakar, kuku anjeun, anu aman sareng sacara propésional.

  • Pet Nail Scissor For Large Dogs

    Gunting Kuku Piaraan Kanggo Anjing ageung

    1. Gunting kuku piaraan pikeun anjing ageung héran gampang dianggo, potonganna beresih sareng tepat, sareng aranjeunna motong lempeng ku tekanan sakedik.

    2. Bilah dina gunting ieu tiasa 't ngabengkokkeun, corétan atanapi karat, sareng bakal tetep seukeut saatos sababaraha kliping, sanaos anjing anjeun ngagaduhan kuku anu tangguh. Gunting kuku piaraan pikeun anjing ageung ngagaduhan agul stainless steel anu beurat-tugas kualitas hadé, anu bakal masihan pangalaman motong seukeut anu kuat sareng awét.

    3. cecekelan anu henteu dieunakeun raoseun dicekel. Éta nyegah gunting kuku piaraan pikeun anjing ageung dieunakeun-up.

  • Pet Nail Clipper And Trimmer

    Piaraan Kuku Piaraan Sareng Trimmer

    1.Pet Nail Clipper Sareng Trimmer ku mékanisme kliping anu dimuat spring pikeun beban anu langkung épisién.

    2. konci kaamanan, ngadamel kuku piaraan piaraan sareng trimmer dina kaayaan katutup nalika henteu dianggo.

    3. Pakem ergonomis dirancang pikeun kapang sacara ergonomis kira-kira leungeun anjeun pikeun kanyamanan sareng panggunaan anu manpaat ngabantosan motong kuku anu teu kahaja Ngan cekap aranjeunna normal nalika anjeun nerapkeun tekanan.

    4. Nalika aranjeunna henteu dianggo, Piaraan Kuku Piaraan Sareng Trimmer tiasa dikonci ku agul dina posisi anu ditutup. Anjeun moal ngahaja motong diri nalika nyandak tina laci.

12 Teras> >> Halaman 1/2