Piaraan Nail Clippers
  • Ganda conic liang Cat kuku Clipper

    Ganda conic liang Cat kuku Clipper

    Bilah gunting kuku ucing didamel tina stainless steel kualitas luhur, anu nyayogikeun ujung motong anu seukeut sareng awét anu ngamungkinkeun anjeun motong kuku ucing anjeun gancang sareng gampang.

    Liang kerucut ganda dina sirah clipper dirancang pikeun nahan kuku dina tempatna bari anjeun motong éta, ngurangan kasempetan ngahaja motong quick.It cocog pikeun kolot piaraan anyar.

    Desain ergonomis tina gunting kuku ucing mastikeun cekelan anu nyaman sareng ngirangan kacapean leungeun nalika dianggo.

  • Clipper Kuku Pet Leutik anu tiasa dicabut

    Clipper Kuku Pet Leutik anu tiasa dicabut

    Light Leutik Pet Nail Clipper boga bilah seukeut.Éta dijieun tina stainless steel kualitas luhur.Ngan butuh hiji potong.
    Clipper kuku piaraan ieu ngagaduhan Lampu LED anu terang.Nyaangan garis getih halus kuku warna-warna terang, ku kituna anjeun tiasa motong di tempat anu leres!
    Clipper Kuku Pet Leutik anu tiasa dicabut ieu tiasa dianggo dina ampir sato alit, kalebet anak anjing alit, anak ucing, kelenci kelinci, ferret, hamster, manuk, sareng sajabana.

     

     

  • Gunting Kuku Anjing ageung sareng Penjaga Kasalametan

    Gunting Kuku Anjing ageung sareng Penjaga Kasalametan

    * Gunting kuku piaraan didamel tina bilah seukeut stainless steel kualitas luhur 3,5 mm kandel, cukup kuat pikeun motong kuku anjing atanapi ucing anjeun ngan ukur hiji potongan, éta bakal tetep seukeut salami mangtaun-taun tanpa setrés, lemes, motong gancang jeung seukeut.

    * Gunting kuku anjing gaduh penjaga kaamanan anu tiasa ngirangan résiko motong kuku pondok teuing sareng ngaluka anjing anjeun ku motong gancang.

    * File kuku mini gratis kalebet kana file kuku anu seukeut saatos motong kuku anjing anjeun sareng ucing, éta disimpen kalayan nyaman dina cecekelan kénca clipper.

  • Dipingpin Lampu Cat kuku Clipper

    Dipingpin Lampu Cat kuku Clipper

    Led Cat Nail Clipper ngabogaan bilah seukeut.They dijieunna tina kualitas luhur stainless.

    Hal ieu dirarancang pikeun ngajaga anjeun nyaman nalika dandan piaraan anjeun.

    Clipper kuku ucing ieu boga kacaangan tinggi LED Lights.It Illuminates garis getih hipu kuku warna lampu ', jadi Anjeun bisa motong di tempat katuhu!

  • Dipingpin Lampu Piaraan Nail Clipper

    Dipingpin Lampu Piaraan Nail Clipper

    1.The Led lampu piaraan clipper kuku boga hiji lampu LED super caang nyaangan kuku pikeun trimming aman, 3 * LR41 accu bisa gampang kapanggih dina pasaran.
    2.Blades kudu diganti lamun pamaké notices kinerja serelek-di.Ieu dipingpin lampu piaraan kuku clipper bisa ngaganti blades.Simply nyorong tuas ngagantian sabeulah ngarobah sabeulah, merenah tur gampang.
    3. The dipimpin lampu piaraan clippers kuku dijieun kaluar tina kualitas luhur stainless steel wilah seukeut, éta cukup kuat pikeun motong anjing Anjeun atawa ucing kuku kalawan ngan hiji cut, éta bakal tetep seukeut pikeun taun datang pikeun stress-gratis, mulus, motong gancang jeung seukeut.
    4.Free file kuku mini kaasup kana berkas nu kuku seukeut sanggeus motong anjing anjeun sarta kuku ucing.

  • Clippers kuku anjing profésional

    Clippers kuku anjing profésional

    Gunting kuku anjing profésional ieu sayogi dina dua ukuran - leutik / sedeng sareng sedeng / ageung, anjeun tiasa mendakan gunting kuku anu pas pikeun piaraan anjeun.

    The Professional Dog Nail Clippers dirancang kalayan bilah stainless-steel anu direkayasa pikeun mantuan ngajaga ujung seukeut.

    Indentasi semi-sirkular dina kadua bilah ngamungkinkeun anjeun ningali persis dimana anjeun motong kuku piaraan anjeun.

    Cecekelan gunting kuku anjing profésional ieu dilapis ku karét pikeun akurasi sareng kontrol pikeun ngabantosan anjeun sareng piaraan anjeun gaduh pangalaman motong kuku anu kirang stres sareng langkung nyaman.

  • Clipper Kuku Anjing Jeung Penjaga Kasalametan

    Clipper Kuku Anjing Jeung Penjaga Kasalametan

    1. Dog Nail Clipper Jeung Kaamanan hansip dijieunna tina stainless steel kualitas finest nu bakal mere Anjeun a panjang-langgeng, ujung motong seukeut anu bakal tahan uji waktu.

    2. Fitur cutter ganda-bladed kalawan spring tegangan nu mantuan mastikeun cut bersih Swift.

    3. Uniquely dirancang pikeun nawiskeun anjeun non-dieunakeun, Pakem nyaman nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngajaga kontrol nalika trimming kuku anjing anjeun.Ieu ogé bakal ngabantosan nyegah kacilakaan anu nyeri.

    4. The clipper kuku anjing jeung hansip kaamanan nyaeta gede pikeun duanana groomers profésional sarta kolotna piaraan alike.It nyaeta gede pikeun pamakéan kénca atawa katuhu-leungeun.

  • Clipper kuku anjing badag

    Clipper kuku anjing badag

    1.Professional gunting kuku anjing badag dipaké 3.5mm stainless steel seukeut blades.It cukup kuat pikeun motong kuku anjing Anjeun mulus kalayan ngan hiji cut. 

    2. Clipper kuku anjing badag boga konci kaamanan pikeun nyegah barudak ti ngagunakeun éta sarta ogé pikeun neundeun aman.

    3.Gunting kuku anjing badag urang téh super gampang ngagunakeun nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngurus piaraan anjeun katuhu di imah.

  • Kawajiban beurat Dog Nail Clipper

    Kawajiban beurat Dog Nail Clipper

    1. Wilah gunting kuku anjing tugas beurat stainless steel nyadiakeun ujung motong seukeut anu tahan lama pikeun motong piaraan anjeun's kuku aman tur akurat.

    2. Heavy-tugas gunting kuku anjing ciri hiji sirah angled, éta bisa greatly ngurangan résiko motong kuku pondok teuing.

    3. The gagang lightweight tangguh diwangun-di cinyusu, nyadiakeun Anjeun gampang jeung gancang motong, nu tetep aman dina leungeun anjeun pikeun ngurangan résiko tatu piaraan.

  • Clipper Kuku Anjing Jeung Trimmer

    Clipper Kuku Anjing Jeung Trimmer

    1.Anjing Nail Clipper Jeung Trimmer ciri hiji sirah angled, ku kituna anjeun bisa motong kuku pisan gampang.

    2.Ieu clipper kuku anjing jeung trimmer ngabogaan seukeut stainless steel hiji-cut blade.It sampurna pikeun kuku sadaya wangun jeung ukuran.Malah nu boga paling inexperienced bisa ngahontal hasil profésional sabab kami nganggo ukur paling awét, bagian premium.

    3.Ieu clipper kuku anjing jeung trimmer boga cecekelan karét dirancang ergonomically, jadi eta pisan nyaman.Konci kaamanan tina clipper kuku anjing ieu jeung trimmer eureun kacilakaan sarta ngidinan gudang gampang.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2