Dematting Deshedding
  • Dual Head Dog Deshedding Tool

    Alat Kepala Anjing Kepala Duaan

    1. Alat anjing dua anjing deshedding nganggo huntu anu disebarkeun sacara seragam pikeun gancang ngaleungitkeun bulu mati atanapi leupas jas, knot sareng kusut pikeun hasil dandan anu langkung saé.

    2. Pakakas anjing dua anjing deshedding alat henteu ngan ngaleungitkeun baju jero anu paéh, tapi ogé nyayogikeun urut kulit pikeun ngarangsang sirkulasi getih kulit. Huntu didesain pikeun nembus jero jaket tanpa ngorehan kulit piaraan anjeun.

    3. Pakakas anjing dua anjing deshedding anjing ergonomis nganggo gagang lemes anti-slip. Cocog pisan dina panangan. Henteu aya galur panangan atanapi pigeulang salami anjeun nyikat piaraan anjeun.

  • DeShedding Tool For Dogs

    Alat DeShedding Pikeun Anjing

    1.Deshedding Tool Pikeun Anjing kalayan ujung stainless steel ngahontal ngaliwatan topcoat pikeun aman sareng gampang ngaleupaskeun rambut leueur sareng baju jero. Éta ogé sacara efektif tiasa nyisiran bulu anu langkung jero sareng ngarangsang sirkulasi getih kulit.

    2. Alat deshedding pikeun anjing ngagaduhan sabeulah stainless steel melengkung, Éta sampurna pikeun garis awak sato anu ingon-ingon pikaresepeun anjeun bakal langkung resep prosés dandan, cocog pikeun ucing sareng anjing sareng sato sanés anu rambutna pondok atanapi panjang.

    3. Alat deshedding ieu kanggo anjing kalayan tombol peluncuran alit, ngan ukur hiji klik pikeun ngabersihkeun sareng nyabut 95% rambut tina huntu, simpen waktos anjeun pikeun ngabersihkeun sisir.

  • Dog Shedding Blade Brush

    Anjing Ngucurkeun Sabeulah Sikat

    1. Anjing urang héd sikat sabeulah gaduh sabeulah anu tiasa diatur sareng ngonci ku kétang anu tiasa dipisahkeun kanggo nyiptakeun rake héd panjang 14 inci ngajantenkeun langkung gancang sareng gampang dianggo.

    2. Anjing ieu héd sikat sabeulah tiasa aman & gancang ngaleupaskeun rambut piaraan leupas pikeun ngirangan héd. Anjeun tiasa manten piaraan anjeun di bumi.

    3. Aya kuncén dina gagangna, éta pastikeun sabeulah éta henteu ngalih bari dandan

    4. Anjing héd sikat sabeulah ngirangan héd dugi ka 90% kalayan ngan ukur sési dandan 15 menit saminggu.

  • Dog And Cat Deshedding Tool Brush

    Sikat Sareng Kucing Ngahayang Alat Sikat

    Anjing Sareng Cat Deshedding Alat Sikat gancang, gampang sareng cara gancang ngaleupaskeun sareng ngirangan baju jero piaraan anjeun dina sababaraha menit.

    Sikat Alat Anjing Sareng Kucing Ieu tiasa dianggo pikeun anjing atanapi ucing, ageung atanapi alit. Alat Anjing Sareng Cat Deshedding Alat Kami ngirangan héd dugi ka 90% sareng ngaleungitkeun rambut kusut sareng jalin tanpa narik perhatian.

    Alat Anjing Sareng Ucing Kucing Ieu Sikat rambut leupas, kokotor sareng lebu tina jas piaraan anjeun tetep hérang sareng séhat!

  • Pet Undercoat Rake Dematting Tool

    Parabot Parompét Ngaleungit Alat Batak

    Parabot ngabéréskeun pelem jero peliharaan ieu mangrupikeun sikat premium, ngirangan ketombe, héd, rambut kusut sareng bahaya pikeun rambut piaraan anu langkung séhat. Éta tiasa sacara lembut ngurut kulit sénsitip nalika anjeun aman nyabut tikar sareng baju jero.

    Parabot ngabélaan baju jero peliharaan piaraan ngaleungitkeun rambut anu kaleuleuwihi, kulit paéh anu kajebak, sareng kapamaran ti piaraan tiasa ngabantosan alergi musiman sareng bersin pikeun pamilik piaraan anu langkung séhat.

    Parabot ngabéréskeun peliharaan pelapis jas alat ieu sareng gagang anu henteu dieunakeun, gampang ditahan, dandan dandan kami henteu ngaganggu kulit piaraan sareng jas sareng moal nyabak pigeulang atanapi panangan anjeun.

  • Dematting Brush For Dogs

    Dematting Sikat Pikeun Anjing

    1. Blades sérikat tina sikat dematting ieu pikeun anjing sacara épéktip nungkulan tikar nekad, kusut, sareng burs tanpa narik daun topcoat piaraan anjeun lemes sareng teu rusak, sareng ngirangan héd dugi ka 90%.

    2. Éta mangrupikeun alat anu saé pikeun ngabéréskeun daérah anu sesah tina bulu, sapertos di tukangeun ceuli sareng dina kelek.

    3. sikat dematting Ieu kanggo anjing gaduh anti-dieunakeun, gampang-Pakem cecekelan éta mastikeun aman sareng nyaman nalika anjeun dandan piaraan Anjeun.

12 Teras> >> Halaman 1/2