Sikat Pin
  • Self Beresih Dog Pin Sikat

    Self Beresih Dog Pin Sikat

    1.This timer meresihan sikat pin pikeun anjing dijieunna tina stainless steel, jadi eta pisan awét.

    2.The timer bersih sikat pin anjing dirancang pikeun nembus jero kana jaket piaraan anjeun tanpa scratching kulit piaraan anjeun.

    3.The timer bersih anjing pin sikat pikeun anjing ogé bakal ninggalkeun piaraan anjeun ku jas lemes sareng ngagurilap sanggeus pamakéan bari massaging aranjeunna sarta ngaronjatkeun sirkulasi getih.

    4.With pamakéan biasa, diri bersih anjing pin sikat ieu bakal ngurangan shedding tina piaraan Anjeun gampang.

  • Anjing Pin Sikat

    Anjing Pin Sikat

    Sikat sirah pin stainless steel cocog pikeun anak anjing leutik Havanese sareng Yorkies, sareng anjing angon Jerman ageung.

    Sikat pin anjing ieu ngaleungitkeun kusut tina piaraan anjeun, aya bal dina tungtung pin éta tiasa ningkatkeun sirkulasi getih, ngajantenkeun bulu piaraan lemes sareng ngagurilap.

    Cecekelan lemes ngajaga leungeun nyaman jeung aman, gampang dicekel.

  • Self meresihan sikat pin anjing

    Self meresihan sikat pin anjing

    Self meresihan sikat pin anjing

    1.Brushing jas piaraan anjeun salah sahiji léngkah pangpentingna dina prosés dandan.

    2.Self meresihan anjing pin sikat bisa gampang disaluyukeun pikeun kaperluan husus piaraan anjeun, mantuan ngajaga kulit beresih jeung ngurangan shedding.Its design dipaténkeun geus meunang sababaraha panghargaan pikeun dandan hipu sarta beberesih hiji touch.

    3.Self meresihan anjing pin sikat ciri mékanisme timer beberesih nu ngajadikeun bulu-releasing dina hiji step.it gampang nawarkeun layanan profésional pikeun anjing jeung cats.Grooming piaraan anjeun geus pernah geus jadi gampang.

    4. Éta tiasa dianggo sareng sampurna pikeun dandan baseuh & garing.

  • Piaraan Dandan Parabot Pikeun Anjing

    Piaraan Dandan Parabot Pikeun Anjing

    Piaraan Dandan Parabot Pikeun Anjing

    1.The alat dandan piaraan pikeun anjing téh gede pikeun detangling na loosening undercoat maot.Idéal pikeun anjing pondok, sedeng jeung panjang-haired.

    2. The pin dina sisir nu dirancang kalayan tungtung rounded sangkan eta aman dina kulit sénsitip pin skin.The piaraan anjeun iklas ngalawan hiji lemes, lawon breathable nu nyadiakeun nyatu gerakan pikeun pin nyandak bentuk awak piaraan anjeun.

    3.Our sikat grooms na massages pikeun jas cageur, ngaronjatkeun sirkulasi getih éféktif.