Tuang Saeful Piaraan
  • Portable Dog Drinking Bottle

    Botol Nginum Anjing Portabel

    Fitur tina mangkok anjing stainless steel ganda ieu tiasa dicabut, mangkok stainless steel tahan baktéri dina basa plastik awét.

    Mangkuk anjing stainless steel ganda ogé nyertakeun basa karét bébas bebas tina skid pikeun mantuan mastikeun tempat sepi anu bébas tumpahan.

    Ganda Stainless Steel Dog Bowl tiasa dikumbah ku mesin cuci piring, kantun nyabut dasar karét.

    Cocog pikeun kadaharan & cai.

  • Collapsible Dog Water Bottle

    Botol Cai Anjing Anu Katempuhan

    Botol Cai Anjing anu tiasa dibubur saé pisan pikeun leumpang sareng Ngabuburit sareng anjing atanapi ucing anjeun. Botol cai ieu kalayan penampilan modél, tilelep lega ngamungkinkeun piaraan anjeun gampang nginum cai.

    Botol Cai Anjing Anu Runtuh Didamel tina ABS, aman sareng awét, gampang dibongkar sareng diberesihkeun. Éta ngajaga kaséhatan sareng vitalitas pikeun piaraan anjeun.

    Éta henteu ngan ukur pikeun anjing, tapi ogé pikeun sato leutik sapertos ucing sareng kelenci.

    Botol Cai Anjing Collapsible didesain kanggo nyayogikeun 450 ML cai kanggo piaraan anjeun saatos anjeun meres cai kana mangkok, éta merenah pisan dianggo.

  • Stainless Steel Dog Bowl

    Mangkuk Anjing stainless steel

    Bahan mangkok anjing stainless steel tahan karat, éta nawiskeun alternatif anu séhat pikeun palastik, éta henteu ngagaduhan bau.

    Mangkuk anjing stainless steel ngagaduhan dasar karét. Éta ngajaga lantai sareng nyegah mangkok tina ngageser nalika ingon-ingon anjeun tuang.

    Mangkuk anjing stainless steel ieu ngagaduhan 3 ukuran, cocog pikeun anjing, ucing, sareng sato anu sanés. Éta sampurna pikeun kibble garing, kadaharan baseuh, susukan, atanapi cai.

  • Double Stainless Steel Dog Bowl

    Ganda Anjing Anjing Saeful

    Fitur tina mangkok anjing stainless steel ganda ieu tiasa dicabut, mangkok stainless steel tahan baktéri dina basa plastik awét.

    Mangkuk anjing stainless steel ganda ogé nyertakeun basa karét bébas bebas tina skid pikeun mantuan mastikeun tempat sepi anu bébas tumpahan.

    Ganda Stainless Steel Dog Bowl tiasa dikumbah ku mesin cuci piring, kantun nyabut dasar karét.

    Cocog pikeun kadaharan & cai.

  • Collapsible Dog Food And Water Bowl

    Dahareun Anjing Sareng Sareng Mangkuk Cai

    Dahareun anjing sareng mangkok cai ieu sareng desain anu gampang dilempurkeun ngan saukur manteng sareng ngalipet anu saé kanggo perjalanan, hiking, kémping

    Dahareun anjing sareng mangkok cai anu runtuh mangrupikeun mangkok perjalanan piaraan anu hadé, éta hampang sareng gampang dibawa ku gandeng naék. Janten tiasa dilampirkeun kana loop sabuk, ransel, tali, atanapi lokasi sanés.

    Dahareun anjing sareng mangkok cai tiasa diturunkeun ku ukuran anu bénten-bénten, janten cocog pikeun sadaya anjing alit, ucing, sareng sato anu sanés kanggo nyimpen cai sareng tuang nalika ka luar.