Warta
  • Why are some dogs more hyper than others?

    Naha sababaraha anjing langkung hyper tibatan anu sanés?

    Kami ningali anjing di sakitar sareng sababaraha di antarana sigana teu gaduh tanaga anu teu aya watesna, sedengkeun anu sanésna langkung santai. Seueur kolot piaraan anu gancang nyebut anjing énergi tinggi na "hiperaktif", Naha sababaraha anjing langkung hyper tibatan anu sanés? Karakteristik breed Domba Jérman, Collies Border, Retrievers Golden, Si ...
    Maca deui
  • Hal Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Pa Anjing Anjeun

    Aya kelenjar kesang dina cakar anjing anjeun. Anjing ngahasilkeun peluh dina bagéan awakna henteu katutup ku bulu, sapertos irung sareng dampal sampéanna. Lapisan jero kulit dina cangkéng anjing ngandung kelenjar kesang - mendingan anjing panas turun. Sareng sapertos manusa, nalika anjing gugup atanapi setrés, ...
    Maca deui
  • Dog sleeping positions

    Posisi bobo anjing

    Unggal anu ngagaduhan piaraan hoyong terang langkung seueur ngeunaan anjingna, ngeunaan posisi bobo anu pikaresep anjingna. Posisi anjing saré, sareng sabaraha waktos aranjeunna nyéépkeun waktos tiasa ngungkabkeun seueur kumaha parasaan aranjeunna. Ieu sababaraha posisi bobo anu biasa sareng naon anu aranjeunna hartosna. Di Sisi ...
    Maca deui
  • Does dog need a coat in winter

    Naha anjing peryogi jas dina usum salju

    Usum tiis bakal datang, Nalika urang nganggo taman sareng baju luar musiman, urang ogé heran - naha anjing peryogi jas dina usum salju? Salaku aturan umum, anjing ageung sareng kandel, jas kandel dijaga ogé tina tiis. Keturunan sapertos Alaskan Malamutes, Newfoundlands, sareng Siberian Huskies, sareng ...
    Maca deui
  • Why do dogs eat grass

    Naha anjing ngadahar jukut

    Naha anjing tuang jukut? Nalika anjeun leumpang sareng anjing anjeun, sakapeung anjeun bakal mendakan anjing anjeun tuang jukut. Sanaos Anjeun tuang anjing anjeun tuangeun anu bergizi anu pinuh ku sadayana anu diperyogikeun pikeun dipelak sareng ...
    Maca deui
  • How to Trim Your Cat’s Nails

    Kumaha Motong Pakuan Ucing Anjeun

    Kumaha Motong Pakuan Ucing Anjeun? Perawatan kuku mangrupikeun bagian penting tina perawatan ucing anjeun biasa. Ucing peryogi kuku na dipangkas supados henteu pisah atanapi rusak. Éta produktif pikeun motong off titik seukeut ucing anjeun ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3