Gunting melengkung
  • curved dog grooming scissors

    gunting dandan anjing melengkung

    Gunting dandan anjing melengkung anu saé pikeun motong handapeun sirah, ceuli, panon, suku mengembang, sareng cakar.

    Ujung agul anu seukeut nyayogikeun pangguna pikeun pangalaman motong anu lemes sareng sepi, nalika anjeun nganggo gunting dandan anjing anu diubaran ieu anjeun moal narik atanapi narik rambut piaraan.

    Desain struktur rékayasa ngamungkinkeun anjeun pikeun nyepeng aranjeunna kalayan raoseun pisan sareng ngirangan tekanan tina taktak anjeun. Gunting dandan anjing melengkung ieu dibérékeun ku sisipan jari sareng jempol pikeun nyocogkeun leungeun anjeun pikeun cekelan anu raoseun nalika motong.