Piaraan Paw Nail Clipeer
  • Pet Nail File

    File Pakuan Piaraan

    File Pet Nail aman sareng gampang ngahontal kuku anu lemes kalayan ujung Intan. Kristal leutik dilebetkeun kana nikel gancang file kuku piaraan. Ranjang file kuku piaraan dikontur pikeun nyocogkeun kana kuku.

    File kuku piaraan ngagaduhan gagang anu raoseun sareng henteu cekelan.

  • Cat Claw Nail Clipper

    Ucing Klop Pakuan Kuku

    1. Bilah awét tina cakar ucing cakar ucing ieu didamel tina stainless steel kualitas luhur, éta cukup kuat pikeun motong kuku ucing anjeun ngan ku hiji potong.

    2. Klip kuku kuku cakar ngagaduhan konci kaamanan anu ngajantenkeun anjeun nyingkahan résiko cilaka teu kahaja.

    3. Klop kuku kuku ucing nganggo fitur anu raoseun, cekelan gampang, henteu dieunakeun, gagang ergonomis anu tetep aman dina panangan anjeun.

    4. Klop kuku kuku cakar cahaya sareng gunana kami parantos dirarancang pikeun sato leutik. Ogé, éta tiasa gampang dibawa dimana waé anjeun ngarambat.

  • Pet Nail File

    File Pakuan Piaraan

    File Pet Nail aman sareng gampang ngahontal kuku anu lemes kalayan ujung Intan. Kristal leutik dilebetkeun kana nikel gancang file piaraan'kéong. Ranjang file kuku piaraan dikontur pikeun nyocogkeun kuku.

    File kuku piaraan ngagaduhan gagang anu raoseun sareng henteu cekelan.

  • Stainless Steel cat nail trimmer

    Pamangkas kuku ucing stainless steel

    Bilah motong anu dianggo pikeun ngadamel karajinan kuku ucing urang didamel tina waja tahan karat anu kuat pikeun mastikeun éta awét & tiasa dianggo deui kanggo taun anu bakal datang.

    Trimmer kuku ucing stainless steel dipasangan ku gagang karét anu nyegah leueur nalika motong.

    Sedengkeun trimmer kuku ucing stainless steel langkung dipikaresep ku panganten lalaki propésional, éta ogé penting pikeun anu gaduh anjing & ucing sapopoé. Anggo pemangkas kuku ucing stainless steel leutik ieu pikeun ngajaga kuku piaraan anjeun séhat.

  • Small Cat Nail Clipper

    Clipper Kuku Kucing Leutik

    Guntingan kuku ringan urang dirancang pikeun dianggo pikeun sato alit, sapertos anjing alit, ucing sareng kelenci.

    Sabeulah gunting kuku ucing alit didamel tina waja stainless janten hypoallergenic sareng awét.

    Gagang gunting gunting kuku ucing alit parantos dilengkepan ku lapisan anu teu dieunakeun, Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun nyekelan aranjeunna kalayan aman sareng nyaman dina urutan nyegah kacilakaan anu nyeri.

  • Professional cat nail scissor

    Gunting kuku ucing profesional

    Gunting kuku ucing profesional didesain sacara ergonomis ku agul stainless steel agul semi-bunderan agul. Anjeun bakal tiasa ningali naon anu anjeun lakukeun sareng ngabantosan anjeun ngabutuhkeun sabaraha anu anjeun peryogikeun, éta ulah aya getih bari tanpa sénsor gancang.

    Gunting kuku ucing anu propésional nampilkeun cecekelan anu nyaman sareng henteu dieunakeun Éta mastikeun gampang digunakeun sareng nyegah curuk teu kahaja.

    Nganggo gunting kuku ucing propésional ieu sareng motong cakar, kuku anjeun, anu aman sareng sacara propésional.

12 Teras> >> Halaman 1/2