File Pakuan Piaraan
  • Pet Nail File

    File Pakuan Piaraan

    File Pet Nail aman sareng gampang ngahontal kuku anu lemes kalayan ujung Intan. Kristal leutik dilebetkeun kana nikel gancang file kuku piaraan. Ranjang file kuku piaraan dikontur pikeun nyocogkeun kana kuku.

    File kuku piaraan ngagaduhan gagang anu raoseun sareng henteu cekelan.

  • Pet Nail File

    File Pakuan Piaraan

    File Pet Nail aman sareng gampang ngahontal kuku anu lemes kalayan ujung Intan. Kristal leutik dilebetkeun kana nikel gancang file piaraan'kéong. Ranjang file kuku piaraan dikontur pikeun nyocogkeun kuku.

    File kuku piaraan ngagaduhan gagang anu raoseun sareng henteu cekelan.