Remover Rambut Piaraan
  • Pet Hair Remover For Laundry

    Remover Rambut Piaraan Kanggo Binatu

    1. Kantun gulung-gulung bolay dina permukaan jati, angkat rambut piaraan, buka tutupna sareng anjeun bakal mendakan tempat lebu pinuh tina rambut piaraan sareng jati na bersih sapertos sateuacan.

    2. Saatos beberesih, kantun kosongkeun kompartemen runtah sareng buang bulu piaraan na ka tempat sampah. Kalayan 100% roller piaraan bulu anu tiasa dianggo deui, henteu miceunan artos deui dina ngeusian atanapi aki.

    3. Panyabutan rambut piaraan ieu kanggo binatu tiasa nyabut anjing piaraan sareng rambut ucing anjeun kalayan gampang tina sofa, ranjang, selimut, simbut, sareng seueur deui.

    4. Kalayan remover rambut piaraan ieu kanggo binatu, henteu kedah pikeun pita caket atanapi kertas perekat. Rollerna tiasa dianggo deui sareng deui.