Dispenser Kantong Runtah
  • Dog Waste Bag Holder

    Holder Kantong Runtah Anjing

    Panyekel kantong limbah anjing ieu ngagaduhan 15 kantong (hiji gulung), kantong kotoran cekap cekap sareng tahan bocor.

    Gulungan kotoran pas pisan dina wadah kantong limbah anjing. Éta gampang dimuat hartosna anjeun moal nyangkut tanpa kantong.

    Panyekel kantong limbah anjing ieu sampurna pikeun pamilik anu resep nyandak anjing atanapi anak anjing na ka taman, jalan-jalan panjang atanapi perjalanan di sakitar kota.

  • Dog Poop Bag Dispenser

    Dispenser Kantong Anjing Poop

    Dispenser kantong kotoran anjing sacara gampang nyambung ka tali anu tiasa ditarik, gelung sabuk, kantong, jst.

    Hiji ukuran cocog sareng leash anjing kami anu tiasa ditarik.

    Dispenser kantong kotoran anjing ieu kalebet 20 kantong (hiji gulung); naon waé ukuranana gulungan tiasa dianggo pikeun ngagentos.