Kutu sisir
  • Cat Flea Comb

    Sisir Kutu Kutu

    1. Pin sisir kutu ucing ieu didamel nganggo ujung buleudan supados henteu ngaruksak atanapi ngagores kulit piaraan anjeun.

    2. Pakem anti-slip ergonomis anu lemes tina sisir kutu ucing ieu nyisiran biasa merenah & santai.

    3. Sisir kutu ucing ieu sacara lembut ngaluarkeun rambut leupas, sareng ngaleungitkeun kusut, simpul, kutu, ngorondang sareng kokotor anu kajebak. Ogé panganten sareng pijet pikeun jas anu séhat, ningkatkeun sirkulasi getih sareng ngantepkeun piaraan anjeun lemes sareng ngagurilap.

    4. Rengse ku potongan liang dina tungtung anu diatur, sisir kutu ucing ogé tiasa digantungkeun upami hoyong.