Anjing Abah
  • Adjustable Oxford Dog Harness

    Adjustable Oxford Dog Abah

    The anjing adjustable Oxford oxford anjing dieusian ku bolu nyaman, éta henteu setrés dina beuheung anjing, éta desain sampurna pikeun anjing anjeun.

    Harness anjing oxford adjustable didamel ku bahan bolong napas anu kualitas luhur. Éta ngajaga piaraan piaraan anjeun anu saé sareng tiis bari ngajaga anjeun dina kadali total.

    Cecekelan tambahan dina luhureun abah ieu matak ngamudahkeun pikeun ngendalikeun sareng lumampah tarik pisan sareng anjing sepuh.

    Abah anjing oxford adjustable Ieu gaduh 5 ukuran, cocog pikeun anjing sedeng sareng ageung.

  • Dog Safety Harness With Seat Belt

    Anjing Kasalametan Anjing Sareng Sabuk Kursi

    Élmu kaamanan anjing nganggo sabuk pengaman ngagaduhan daérah kutang padded. Éta ngajaga sobat buluan anjeun pikaresepeun nalika perjalanan.

    Élmu kaamanan anjing nganggo sabuk pengaman ngirangan gangguan supir. Abah kaamanan anjing ngajaga anjing anjeun tetep aman dina jok na ngarah anjeun tiasa fokus dina jalan bari indit-inditan.

    Abah kaamanan anjing ieu ku sabuk korsi gampang ditunda sareng dicandak. Simpen kana sirah anjing, teras gandékkeun, sareng saluyukeun talina sakumaha anu anjeun pikahoyong, pasang sabuk pengaman kana D-ring sareng kenceng sabuk pengaman.

  • Nylon Mesh Dog Harness

    Nylon bolong anjing abah

    Anjing bolong anjing nilon anu raoseun sareng napas urang tiasa dijantenkeun tina bahan anu awét sareng enteng. Éta ngamungkinkeun anak anjing anjeun pikeun jalan-jalan anu diperyogikeun pisan tanpa aranjeunna teuing.

    Éta tiasa diluyukeun sareng gaduh gesper palastik gancang sareng D-ring kanggo ngagantelkeun tali anu kalebet.

    Abah anjing bolong nilon ieu ngagaduhan seueur ukuran sareng warna anu béda-béda. Cocog pikeun sadaya anakan anjing.

  • Custom Harness For Dogs

    Abah Adat Pikeun Anjing

    Nalika anjing anjeun narik, abah khusus pikeun anjing nganggo tekanan hipu dina dada sareng sabeulah taktak pikeun ngarahkeun anjing anjeun ka sisi sareng fokus deui perhatian ka anjeun.

    Abah khusus pikeun anjing ngandelkeun handap dina tulang dada tibatan tikoro pikeun ngaleungitkeun cekik, batuk, sareng gagging.

    Abah khusus pikeun anjing didamel tina nilon lemes tapi kuat, sareng éta ngagaduhan gagang cepil gancang anu aya dina tali beuteung, gampang dipasang sareng mareuman.

    Abah khusus ieu pikeun anjing ngalemahkeun anjing pikeun narik tali, ngajantenkeun leumpang pikaresepeun sareng bébas setrés pikeun anjeun sareng anjing anjeun.

  • Dog Support Lift Harness

    Angkat Anjing Angkat Abah

    Anjing angkat dukungan anjing kami nyaéta bahan matérial anu luhur, lemes pisan, napas, gampang dikumbah sareng gancang garing.

    Anjing angkat dukungan anjing bakal seueur ngabantosan nalika anjing anjeun naék na turun tangga, ngaliwat kaluar sareng mobil sareng seueur kaayaan sanés. Éta cocog pikeun anjing anu ngagaduhan sepuh, tatu atanapi mobilitas terbatas.

    Anjing angkat dukungan anjing ieu gampang dianggo. teu kedah seueur teuing léngkah, kantun nganggo panutupanana Velcro lega & ageung pikeun nyandak / pareum.

  • Reflective No Pull Dog Harness

    Reflective No Tarik Anjing Abah

    Anjing anjing tarik ieu henteu nganggo pita anu ngeunteung, éta ngajantenkeun piaraan anjeun katingali ku mobil sareng ngabantosan nyegah kacilakaan.

    Tali gampang diluyukeun sareng lawon dua sisi ngajaga rompi kalayan nyaman dina tempat ngaleungitkeun chaffing sareng résistansi nganggo baju pelindung.

    Élmu anjing tarik anu henteu ngeunteung didamel tina nilon oxford kualitas luhur tiasa napas sareng raoseun. Janten éta aman, awét sareng gaya.