Hal Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Pa Anjing Anjeun

Aya kelenjar kesang dina cakar anjing anjeun.

Anjing ngahasilkeun peluh dina bagéan awakna henteu katutup ku bulu, sapertos irung sareng dampal sampéanna. Lapisan jero kulit dina cangkéng anjing ngandung kelenjar kesang - mendingan anjing panas turun. Sareng sapertos manusa, nalika anjing gugup atanapi setrés, bantalan kaki na tiasa beueus.

Paw Pads anu pink nalika aranjeunna anak anjing

Pakét anjing biasana pink nalika dilahirkeun, Nalika aranjeunna dewasa, kulit luar pindingna janten cangkéng, pésak bakal robih janten hideung. Biasana, cakar anjing mangrupikeun campuran noda pink sareng hideung nalika umurna sakitar 6 bulan. Ieu hartosna bantalan paw aranjeunna janten langkung sesah, janten aranjeunna tiasa langkung nyaman leumpang sareng ngaji dimana waé.

Ngiringan Kuku Nya

Upami kuku anjing dipencét nalika anjeunna jalan atanapi gampang ngepak, anjeunna kedah dipotong. Kuku sakedik-sakedik nyabak taneuh, anjeun tiasa mésér gunting kuku pikeun anjing anjeun. Kaseueuran dokter hewan nawiskeun jasa ieu upami anu bogana henteu terang kumaha ngalaksanakeunana nyalira. Buuk dina sela-sela bantalan paw nyababkeun matting upami henteu dipangkas rutin. Anjeun tiasa nyisiran buuk sareng motong supados sami nganggo bantalan. Pariksa batu karikil atanapi puing anu sanés nalika motong.

Licking atanapi mamahing paws maranéhna

Upami anjing anjeun ngaletak cangkéngna, anjeunna tiasa kaserang bosen atanapi masalah paripolah sapertos kahariwang. janten anjeunna ngadilepkeun bantalanana pikeun ngagentoskeun wanda na. Pikeun ngaleungitkeun rasa bosen, cobian angkat anjing anjeun langkung seueur jalan-jalan, ngaji, atanapi waktos maén sareng anjeun sareng anjing-anjing sanés pikeun ngagunakeun langkung énergi méntal sareng fisik. Pasihan anjeunna aman kaulinan mamah pikeun nyandak fokus ti jauh tina pionna.

Rét atanapi bantalan garing

Upami kulit anjing anjeun janten garing, masalah anu umum dina cuaca anu langkung tiis nalika pemanasan sentral nurunkeun kalembaban di bumi, bantalanana tiasa janten retak sareng kerak. Larapkeun lapisan ipis balsem pelindung kana bantalan perlu pisan. Aya seueur aman, mérek komérsial aya.


Pos waktos: Nov-02-2020