Sikat Slicker
  • Retractable Large Dog Slicker Brush

    Dipencét Sikat Anjing ageung Sikat

    1. Sikat lalaunan rambut kana arah tumuh rambut. Bulu bulu anu ngaluarkeun buuk leupas, ngaleungitkeun kusut, simpul, bajoang sareng kokotor anu kajebak.

    2. Pin anu tiasa ditarik tiasa ngahemat waktos bersih-berharga anjeun. Nalika hampang pinuh, anjeun tiasa ngaleupaskeun rambut ku cara mencét tombol di tukangeun pad.

    3. Sikat slicker anjing ageung anu tiasa ditarik kalayan cekelan lemes-lemes, kantun pencét tombol di luhur sikat kanggo gampang ngaleupaskeun rambut. Éta pasti bakal ngabantosan pikeun ngadamel pangalaman dandan anu raoseun sareng pikaresepeun pikeun anjing anjeun.

  • Dog Grooming Slicker Brush

    Sikat Dandan Sikat Slicker

    1. Sikat dandan slicker sikat ngagaduhan sirah palastik awét kalayan pin stainless steel kualitas luhur, éta tiasa nembus jero kana jaket pikeun ngaleupaskeun baju jero anu leupas.

    2. Anjing dandan sikat sikat anu langkung lembut ngaleungitkeun rambut leupas, ngaleungitkeun kusut, simpul, ngorondang sareng kokotor anu kajebak tina jero suku, buntut, sirah sareng daérah anu sénsitip sanés tanpa ngagores kulit piaraan anjeun.

    3. Sikat slicker dandan anjing ieu ogé tiasa dianggo pikeun mengembang piaraan ingon-ingon sareng kulit sénsitip sareng jas sutra anu alus.

    4. Ningkatkeun sirkulasi getih sareng ngantepkeun piaraan anjeun jas lemes sareng ngagurilap. Ngadamel brushing piaraan anjeun pangalaman anu langkung raoseun sareng pikaresepeun.

    5. Pakem desain érigonomis nyayogikeun nalika nyikat henteu sabaraha lami nyisir, ngajantenkeun dandan gampang.

  • Double Sided Flexible Pet Slicker Brush

    Ganda Sisi Flexible Sato Slicker Sikat

    1.Pet Slicker Brush damel pisan pikeun méréskeun rambut matte, utamina di tukangeun ceuli.

    2. Éta ogé fleksibel, anu ngajantenkeun langkung raoseun pikeun anjing.

    3. Sikat fléksibel piaraan piaraan anu fleksibel sisi rambutna kirang langkung, janten anu biasana protés ku anjing parantos kalolobaan dileungitkeun.

    4. sikat ieu langkung handap ngaliwatan rambut pikeun nyegah nyegah matting.

  • Self Cleaning Slicker Brush For Dogs

    Diri Ngabersihan Sikat Slicker Kanggo Anjing

    1. sikat beberesih nyalira ieu kanggo anjing didamel tina stainless steel, janten awét pisan.

    2. Bulu kawat anu ditekuk halus dina sikat licin kami dirancang pikeun nembus jero kana jas piaraan anjeun tanpa ngorehan kulit piaraan anjeun.

    3. sikat beberesih sorangan pikeun anjing ogé bakal ngantepkeun piaraan anjeun nganggo jas lemes sareng ngagurilap saatos dianggo nalika masagi sareng ningkatkeun sirkulasi getih.

    4. Kalayan biasa dianggo, sikat beberesih diri ieu bakal ngirangan héd ti piaraan anjeun kalayan gampang.

  • Self Cleaning Pet Slicker Brush

    Ngabersihan Diri Piaraan Slicker Sikat

    1. sikat beberesih nyalira ieu kanggo anjing didamel tina stainless steel, janten awét pisan.

    2. Bulu kawat anu ditekuk halus dina sikat licin kami dirancang pikeun nembus jero kana jas piaraan anjeun tanpa ngorehan kulit piaraan anjeun.

    3. sikat beberesih sorangan pikeun anjing ogé bakal ngantepkeun piaraan anjeun nganggo jas lemes sareng ngagurilap saatos dianggo nalika masagi sareng ningkatkeun sirkulasi getih.

    4. Kalayan biasa dianggo, sikat beberesih diri ieu bakal ngirangan héd ti piaraan anjeun kalayan gampang.

  • Wood Dog Cat Slicker Brush

    Sikat Kayu Anjing Sikat

    1. Sikat licik anjing anjing kai ieu gampang ngaluarkeun tikar, simpul sareng kusut tina jas anjing anjeun.

    2. sikat ieu sikat kai beech kai ucing licin sikat hadé anu bentukna ngalakukeun sadaya padamelan pikeun anjeun sareng nyayogikeun kirang setrés pikeun pangurus sareng sato.

    3. Sikat anjing licin ieu gaduh bulu anu dianggo dina sudut anu khusus ngarah henteu ngikis kulit anjing anjeun. Sikat anjing ucing kai langkung licik ngajantenkeun piaraan anjeun tiasa dirawat sareng diubaran ku urut anu manja.

12 Teras> >> Halaman 1/2