Anjing kerah abah leash
  • Adjustable Oxford Dog Harness

    Adjustable Oxford Dog Abah

    The anjing adjustable Oxford oxford anjing dieusian ku bolu nyaman, éta henteu setrés dina beuheung anjing, éta desain sampurna pikeun anjing anjeun.

    Harness anjing oxford adjustable didamel ku bahan bolong napas anu kualitas luhur. Éta ngajaga piaraan piaraan anjeun anu saé sareng tiis bari ngajaga anjeun dina kadali total.

    Cecekelan tambahan dina luhureun abah ieu matak ngamudahkeun pikeun ngendalikeun sareng lumampah tarik pisan sareng anjing sepuh.

    Abah anjing oxford adjustable Ieu gaduh 5 ukuran, cocog pikeun anjing sedeng sareng ageung.

  • Extra Bungee Retractable Dog Leash

    Tambahan Bungee Ditarik Anjing Leash

    1. Kasus Extra Bungee Ditarik Anjing Leash didamel tina bahan ABS + TPR berkualitas tinggi, nyegah kasus retakan ku ragrag teu kahaja.

    2. Urang ogé nambihan tambahan tali bungee pikeun tali anjing anu tiasa ditarik. Desain bungee anu unik ngabantuan nyerep shock gerakan gancang nalika dianggo ku anjing anu energetik sareng aktif. nalika anjing anjeun angkat dadakan, anjeun moal meunang ngajempolan tulang, sareng gantina, pangaruh bungee tina tali elastis bakal ngirangan pangaruh dina panangan sareng taktak anjeun.

    3. Bagian anu paling penting tina tali anu tiasa ditarik nyaéta cinyusu. Ekstra Bungee Ditarik Anjing Leash kalayan gerakan spring anu kuat pikeun lancar ditarik, dugi ka 50.000 kali. Éta cocog pikeun anjing ageung anu kuat, ukuran sedeng sareng breed anu langkung alit.

    4. Ekstra Bungee Ditarik Anjing Leash ogé ngagaduhan 360° leash piaraan bébas kusut anu masihan langkung kabébasan pikeun ingon-ingon anjeun pikeun ngalih sareng henteu bakal dibungkus ku kalungguhan.

  • Custom Retractable Dog Leash

    Custom Leach Dog Leash

    Éta ngabantosan anjeun pikeun ngajaga cekelan anu kuat, bahkan dina anjing ageung anu narik sareng ngajalankeun.

    Cinyusu internal anu beurat tugas tina tali anjing anu tiasa ditarik ieu sacara gampil tiasa ngatasi anjing anu energetik dugi ka 110 lbs.

  • Heavy Duty Retractable Dog Leash

    Beurat Kawajiban ditarik anjing Anjing

    Kasus 1.The Heavy Duty Retractable Dog Leash didamel tina bahan ABS + TPR premium, nyegah kasus retakan ku ragrag teu kahaja.

    2. tali anu tiasa ditarik ieu tiasa nganggo pita nilon anu tiasa manjang dugi ka 5M, janten langkung aman nalika anjeun damel anjing anjeun wengi.

    3. The Heavy Duty Ditarik Anjing Leash kalayan gerakan cinyusu anu kuat pikeun lancar ditarik, dugi ka 50.000 kali. Éta cocog pikeun anjing ageung anu kuat, anjing sedeng sareng anjing anu langkung alit.

    4. The Heavy Duty Retractable Dog Leash ogé ngagaduhan 360° leash piaraan bébas kusut masihan langkung kabébasan pikeun ingon-ingon anjeun pikeun ngalih sareng moal ngirangan diri.

  • Reflective Fabric Dog Collar

    Kerenjang Anjing Kerah

    Kerah anjing lawon anu ngeunteung dirarancang nganggo anyaman nilon sareng bolong lemes, bernafas. Kerah premium ieu lightweight sareng ngabantosan ngirangan iritasi sareng ngagosok.

    Kerah anjing lawon anu réfléktif ogé dirancang kalayan bahan anu ngagambarkeun. Éta ngabantosan ngajaga anak anjing anjeun ku cara ningkatkeun pisibilitasna nalika leumpang wengi.

    Kerah anjing lawon reflektif ieu gaduh cingcin D kualitas luhur. Nalika anjeun angkat sareng anak anjing anjeun, kantétan tali kana cincin stainless steel awét sareng jalan-jalan kalayan raoseun sareng gampang.

  • Dog Safety Harness With Seat Belt

    Anjing Kasalametan Anjing Sareng Sabuk Kursi

    Élmu kaamanan anjing nganggo sabuk pengaman ngagaduhan daérah kutang padded. Éta ngajaga sobat buluan anjeun pikaresepeun nalika perjalanan.

    Élmu kaamanan anjing nganggo sabuk pengaman ngirangan gangguan supir. Abah kaamanan anjing ngajaga anjing anjeun tetep aman dina jok na ngarah anjeun tiasa fokus dina jalan bari indit-inditan.

    Abah kaamanan anjing ieu ku sabuk korsi gampang ditunda sareng dicandak. Simpen kana sirah anjing, teras gandékkeun, sareng saluyukeun talina sakumaha anu anjeun pikahoyong, pasang sabuk pengaman kana D-ring sareng kenceng sabuk pengaman.

123 Teras> >> Halaman 1/3