Botol Cai Piaraan
  • Portable Dog Drinking Bottle

    Botol Nginum Anjing Portabel

    Fitur tina mangkok anjing stainless steel ganda ieu tiasa dicabut, mangkok stainless steel tahan baktéri dina basa plastik awét.

    Mangkuk anjing stainless steel ganda ogé nyertakeun basa karét bébas bebas tina skid pikeun mantuan mastikeun tempat sepi anu bébas tumpahan.

    Ganda Stainless Steel Dog Bowl tiasa dikumbah ku mesin cuci piring, kantun nyabut dasar karét.

    Cocog pikeun kadaharan & cai.

  • Collapsible Dog Water Bottle

    Botol Cai Anjing Anu Katempuhan

    Botol Cai Anjing anu tiasa dibubur saé pisan pikeun leumpang sareng Ngabuburit sareng anjing atanapi ucing anjeun. Botol cai ieu kalayan penampilan modél, tilelep lega ngamungkinkeun piaraan anjeun gampang nginum cai.

    Botol Cai Anjing Anu Runtuh Didamel tina ABS, aman sareng awét, gampang dibongkar sareng diberesihkeun. Éta ngajaga kaséhatan sareng vitalitas pikeun piaraan anjeun.

    Éta henteu ngan ukur pikeun anjing, tapi ogé pikeun sato leutik sapertos ucing sareng kelenci.

    Botol Cai Anjing Collapsible didesain kanggo nyayogikeun 450 ML cai kanggo piaraan anjeun saatos anjeun meres cai kana mangkok, éta merenah pisan dianggo.