•  

     

    Cecekelan Non-slip ergonomis ngajadikeun Sikat Sikat Deshedding Anjing ieu awét sareng kuat, pas dina panangan anu sampurna pikeun de-shedding.

  • Piaraan Deshedding Sisir

    Piaraan Deshedding Sisir

    Sikat dandan anjing sareng sirah anu tiasa dicabut - sirah tiasa dicabut nganggo kontrol hiji tombol;gampang nyimpen jeung meresihan anjing atawa ucing bulu leupas.

    Ujung deshedding stainless steel ngahontal jero handapeun topcoat pondok anjing anjeun gently nyabut undercoat jeung bulu leupas.

    Tilu ukuran bilah stainless steel kalawan huntu seragam sempit, Cocog jeung duanana piaraan badag sarta leutik.
  • Dual Kepala Dog Deshedding Alat

    Dual Kepala Dog Deshedding Alat

    1.The dual sirah anjing alat deshedding kalawan huntu disebarkeun seragam pikeun gancang nyabut bulu undercoat maot atanapi leupas, knots na tangles pikeun hasil dandan hadé.

    2.The dual sirah anjing deshedding alat teu ukur ngaluarkeun undercoat maot, tapi ogé nyadiakeun urut kulit pikeun merangsang kulit circulation.The huntu nu dirancang pikeun nembus jero kana jaket nu tanpa scratching kulit pets anjeun '.

    3.The dual sirah anjing alat deshedding nyaeta ergonomic kalawan handle.it lemes anti dieunakeun fits sampurna dina leungeun.Taya deui galur leungeun atawa pigeulang salami anjeun sikat piaraan Anjeun.

  • Anjing Shedding agul Sikat

    Anjing Shedding agul Sikat

    1.Anjing urang shedding sikat sabeulah boga hiji adjustable sarta ngonci sabeulah kalawan handles nu bisa dipisahkeun pikeun nyieun nepi ka 14 inci shedding rake panjang sahingga leuwih gancang sarta gampang ngagunakeun.

    2.This anjing shedding sikat agul bisa aman & gancang ngaluarkeun bulu piaraan leupas pikeun ngurangan shedding.Anjeun tiasa ngasuh piaraan anjeun di bumi.

    3. Aya konci dina cecekelan, éta mastikeun yén sabeulah moal gerak bari dandan

    4.The anjing shedding sikat sabeulah ngurangan shedding ku nepi ka 90% kalawan ngan hiji 15 menit sési dandan saminggu.

  • Alat DeShedding Pikeun Anjing

    Alat DeShedding Pikeun Anjing

    1.Deshedding Alat Pikeun Anjing kalawan ujung stainless steel ngahontal ngaliwatan topcoat mun aman tur gampang nyabut bulu leupas sarta undercoat.it ogé bisa éféktif nyisiran bulu deeper sarta merangsang sirkulasi getih kulit.

    2.The alat deshedding pikeun anjing ngabogaan sabeulah stainless steel melengkung, Ieu sampurna pikeun garis awak sato nu pets denok anjeun bakal leuwih ngarasakeun prosés dandan, cocog pikeun ucing jeung anjing jeung sato lianna kalayan bulu pondok atawa panjang.

    3.Ieu alat deshedding pikeun anjing kalayan tombol release saeutik nifty, ngan hiji klik pikeun ngabersihan jeung cabut 95% bulu tina huntu, simpen waktos Anjeun pikeun ngabersihan sisir.

  • Anjing Jeung Ucing Deshedding Alat Sikat

    Anjing Jeung Ucing Deshedding Alat Sikat

    Sikat Alat Deshedding Anjing Sareng Ucing gancang, gampang sareng gancang pikeun nyabut sareng ngirangan jas jero piaraan anjeun dina sababaraha menit.

    Sikat Alat Deshedding Anjing sareng Ucing ieu tiasa dianggo dina anjing atanapi ucing, ageung atanapi alit.Sikat Alat Deshedding Anjing sareng Ucing kami ngirangan luruhan dugi ka 90% sareng ngaleungitkeun rambut kusut sareng kusut tanpa narik stres.

    Alat Deshedding Anjing Jeung Ucing Ieu Brushes bulu leupas, kokotor jeung lebu tina jaket piaraan anjeun tetep ngagurilap sarta cageur!