Piaraan Toys
  • Ngubaran Dog Ball Kaulinan

    Ngubaran Dog Ball Kaulinan

    Kaulinan bal anjing ngubaran ieu didamel tina karét alam, tahan ngegel sareng henteu beracun, henteu abrasive, sareng aman pikeun piaraan anjeun.

    Tambihkeun tuangeun karesep anjing anjeun atanapi tuangeun kana bal anjing saréat ieu, éta bakal gampang narik perhatian anjing anjeun.

    Desain ngawangun huntu, sacara efektif tiasa ngabantosan ngabersihan huntu piaraan anjeun sareng ngajaga gusi séhat.

  • Squeaky karét Anjing kaulinan

    Squeaky karét Anjing kaulinan

    Kaulinan anjing squeaker dirancang kalayan squeaker diwangun-di nu nyiptakeun sora fun salila mamah, nyieun mamah leuwih seru pikeun anjing.

    Dijieunna tina bahan karét non-toksik, awét, sareng ramah lingkungan, anu lemes sareng elastis.Samentara éta, kaulinan ieu aman pikeun anjing Anjeun.

    Bola kaulinan anjing squeaky karét mangrupikeun kaulinan interaktif anu hadé pikeun anjing anjeun.

  • Bungbuahan karét Anjing kaulinan

    Bungbuahan karét Anjing kaulinan

    Kaulinan anjing didamel tina karét premium, bagian tengahna tiasa diisian ku saréat anjing, mentega suuk, némpelkeun, sareng sajabana pikeun nyoco anu laun anu ngeunah, sareng cocooan anu pikaresepeun anu narik anjing maén.

    Ukuran buah nyata bentukna ngajadikeun kaulinan anjing leuwih pikaresepeun tur éféktif.

    Ngaruwat anjing garing favorit anjing Anjeun atawa kibble bisa dipaké dina saréat interaktif ieu dispensing Toys anjing.Bilas dina cai soapy haneut tur garing sanggeus pamakéan.

  • Karét Anjing Kaulinan Ball

    Karét Anjing Kaulinan Ball

    100% kaulinan anjing karét alam non-toksik jeung rasa vanili lampu pisan aman pikeun anjing mun nyapek.Desain permukaan henteu rata bisa hadé ngabersihan huntu anjing urang.Sikat huntu anjing ieu nyapek kaulinan teu ngan bisa ngabersihan huntu tapi ogé urut gusi, mawa perawatan dental anjing.

    Tetep anjing 'mental jeung fisik dirangsang sarta, paling importantly, jauh ti sapatu jeung parabotan.Ngurangan sareng alihan kabiasaan mamah sareng kahariwang.

    Ningkatkeun latihan anjing ngaluncat sareng kamampuan réaksi, ngalungkeun sareng nyandak kaulinan ningkatkeun kecerdasanna, Bola kaulinan anjing karét mangrupikeun kaulinan interaktif anu hadé pikeun anjing anjeun.

  • Christams Kapas Tali Anjing Kaulinan

    Christams Kapas Tali Anjing Kaulinan

    Kaulinan anjing tali katun Natal didamel tina lawon katun kualitas luhur anu nyaman sareng aman pikeun piaraan anjeun nyapek sareng maén.

    Natal anjing mamah tali Toys bakal nulungan piaraan anjeun poho boredom - ngan hayu anjing tug atawa nyapek tali ieu sapopoe, Aranjeunna ngarasa happier tur healthier.

    Maén anak anjing nyapek bakal ngagentos nyeri gusi anu radang tina anak anjing anjeun anu tumbuh sareng bakal janten kaulinan mamah tali anu pikaresepeun pikeun anjing.

  • Katun Tali Puppy Kaulinan

    Katun Tali Puppy Kaulinan

    TPR permukaan henteu rata ngagabungkeun jeung tali mamah kuat bisa hadé ngabersihan teeth.Durable hareup, non-toksik, biting tahan, aman tur bisa diumbah.

  • Bola Jeung Tali Anjing Kaulinan

    Bola Jeung Tali Anjing Kaulinan

    Bola sareng kaulinan anjing tali didamel ku serat katun alam sareng bahan pewarna non-toksik, éta henteu ngantunkeun kekacauan anu senar pikeun ngabersihan.

    Bola sareng kaulinan anjing tali sampurna pikeun anjing sedeng sareng anjing ageung, anu pikaresepeun pisan sareng bakal ngahibur anjing anjeun salami sababaraha jam.

    Kaulinan anjing bal jeung tali téh alus pikeun mamah tur mantuan ngajaga gusi beresih jeung séhat Ngabersihan huntu jeung urut gusi, ngurangan plak ngawangun-up jeung nyegah panyakit gusi.

  • Anjing Interactive Toys

    Anjing Interactive Toys

    Kaulinan interaktif anjing ieu didamel tina bahan ABS sareng PC kualitas luhur, Éta mangrupikeun wadah tuangeun anu stabil, awét, henteu beracun, sareng aman.

    Kaulinan interaktif anjing ieu parantos ngadamel-tumbler sareng desain bel jero bakal ngahudangkeun rasa panasaran anjing, éta tiasa ningkatkeun kecerdasan anjing ku maén interaktif.

    Keras plastik kualitas luhur, BPA bébas, anjing anjeun moal megatkeun eta gampang.Ieu mangrupikeun kaulinan anjing interaktif, sanés kaulinan mamah anu agrésif, punten perhatikeun. Ieu cocog pikeun anjing leutik sareng sedeng.

  • Ucing Feeder Toys

    Ucing Feeder Toys

    Kaulinan feeder ucing ieu mangrupikeun cocooan anu bentukna tulang, dispenser tuangeun, sareng bal ngubaran, sadayana opat fitur diwangun dina hiji kaulinan.

    Struktur jero dahar slowing husus bisa ngadalikeun laju dahar piaraan Anjeun, Kaulinan feeder ucing Ieu avoids indigestion disababkeun ku overeating.

    Kaulinan feeder ucing ieu ngagaduhan tanki panyimpen transparan, éta ngajantenkeun piaraan anjeun mendakan tuangeun jero kalayan gampang..