Dolanan Piaraan
  • Ball And Rope Dog Toy

    Kaulinan Anjing Bola Sareng Tali

    Mainan anjing bola sareng tali didamel ku serat katun alam sareng bahan dyeing anu teu beracun, Éta henteu ngantepkeun sésa anu rapih pikeun dibersihkeun.

    Mainan anjing bal sareng tali sampurna pikeun anjing sedeng sareng anjing ageung, anu pikaresepeun pisan sareng bakal ngahibur anjing anjeun sababaraha jam.

    Mainan anjing bal sareng tali anu saé pikeun nyapek sareng ngabantosan gusi huntu tetep bersih sareng séhat Ngabersihan gusi sareng pijet permén karét, ngirangan ngawangun piagam sareng nyegah panyakit permén karét.

  • Dog Interactive Toys

    Dolanan Interaktif Anjing

    Dolanan interaktif anjing ieu didamel tina bahan ABS sareng PC anu saé kualitasna, nyaéta wadah kadaharan anu stabil, awét, henteu toksik, sareng aman.

    Cocooan interaktif anjing ieu geus dilakukeun-tumbler na di jero desain bel bakal ngahudangkeun panasaran anjing, éta tiasa ningkatkeun kecerdasan anjing ku maén interaktif.

    Hard palastik kualitas luhur, BPA gratis, anjing anjeun moal gampang ngaruksak. Ieu cocooan anjing interaktif, sanés kaulinan mamah anu agrésip, punten dicatet. Éta cocog pikeun anjing alit sareng sedeng.

  • Cat Feeder Toys

    Cocooan feeder ucing

    Cocooan feeder ucing ieu cocooan ngawangun tulang, dispenser dahareun, sareng bola Ngaruwat, sadayana opat fitur diwangun-di hiji cocooan.

    Struktur batin tuangeun anu lambat khusus tiasa ngendalikeun kagancangan tuang piaraan anjeun, cocooan pakan ucing ieu ngahindarkeun pencernaan anu disababkeun ku tuangeun teuing

    Cocooan feeder ucing ieu gaduh tank gudang transparan, éta ngajadikeun piaraan anjeun pikeun mendakan katuangan di jero kalayan gampang..