Naha sababaraha anjing langkung hyper tibatan anu sanés?

qq1

Kami ningali anjing di sakitar sareng sababaraha di antarana sigana teu gaduh tanaga anu teu aya watesna, sedengkeun anu sanésna langkung santai. Seueur kolot piaraan anu gancang nyebut anjing énergi tinggi na "hiperaktif", Naha sababaraha anjing langkung hyper tibatan anu sanés?

Karakteristik breed

Shepherds Jérman, Collies Border, Retrievers Emas, Huskies Siberia, Terriers-naon anu gaduh anjing anjing ieu sadayana? Aranjeunna dibibita pikeun padamelan anu sesah. Aranjeunna condong feisty sareng hyper.

Taun anak anjing mimiti

Anjing anu langkung ngora sacara alami gaduh langkung énergi sareng anu langkung lami tiasa leuleus tina yuswa, tapi sababaraha anjing tetep energetik pikeun hirupna sadayana, éta gumantung kana kasihatanana. Salami taun formatif ieu, sosialisasi, latihan anu saé, sareng penguatan positip mangrupikeun konci pikeun karaharjaan anjing énergi tinggi sacara umum dina taun-taun engké.

Proper Diet

Kadaharan murah biasana dieusian ku bahan anu teu diperyogikeun anjing anjeun, sapertos pangeusi, produk sampingan, pewarnaan, sareng gula. Dahar anjing anjeun diét kualitas rendah tiasa mangaruhan paripolahna, sapertos dahar junk food tiasa ngarobih suasana urang. Panilitian ngagaduhan korélasi antara hiperaktif sareng bahan-bahan kadaharan anjing tinangtu, janten masuk akal pikeun tuang anjing kanggo tuangeun anu saé kualitas murni kalayan murni.

Anjing energetik peryogi latihan anu disalurkeun sareng hiji waktos sareng anjeun salaku sobat karesepna. Anjeun tiasa maénkeun kaulinan sareng aranjeunna. Ogé bawa tali anjing, perjalanan ka taman anjing bakal ngajalankeun aranjeunna, bersosialisasi, sareng lungse teu. waktos.


Pos waktos: Nov-02-2020