Ngabéréskeun sisir Piaraan
  • Custom Dog Grooming Comb

    Sisir Dandan Anjing Adat

    Pangantenan Anjing Asép Ngadu'a panganten lalaki sareng pijet pikeun jas anu séhat, Éta ningkatkeun sirkulasi getih sareng ngantepkeun jas piaraan anjeun lemes sareng ngagurilap. Sisir kami sampurna pikeun pagawean na fluffing.

    Huntu stainless steel tanpa statis sareng tungtung buleudan, éta moal nganyenyeri piaraan anjeun. Huntu sempit pikeun rambut halus di handapeun panon piaraan, ceuli, irung, sareng daérah suku. Huntu lega pikeun rambut mengembang dina awak utama.

    Pakem ergonomis kalayan permukaan anu henteu licin, lapisan dina sisir dandan anjing khusus nyegah kacilakaan leueur pikeun ngajaga anjeun & piaraan anjeun aman.