Alat Mandi Pijat
  • Cat Hair Remover Brush

    Sikat Remover Rambut Ucing

    1. sikat rambut remover rambut ucing ieu ngaleungitkeun rambut paéh leupas sareng rambut piaraan ingon-ingon ngajaga piaraan anjeun pias.

    2. sikat ucing rambut remover didamel tina karét lemes kalayan sakedik desain tonjolan, ngagunakeun prinsip éléktrostatik pikeun nyerep rambut.

    3. Éta tiasa dianggo pikeun ngurut piaraan sareng piaraan anjeun bakal mimiti bersantai handapeun gerakan sikat rambut remover ucing.

    4. sikat éta cocog pikeun sadaya ukuran anjing sareng ucing. Éta mangrupikeun pasokan piaraan anu merenah sareng gampang dianggo, jaga kamar anjeun bersih sareng piaraan séhat.

  • Dog Bathing Massage Brush

    Sikat Mandi Anjing

    Sikat Mandi Pijet Anjing ngagaduhan pin karét lemes, éta tiasa langsung narik bulu leupas sareng héd tina mantel piaraan anjeun nalika piaraan anjeun diurut atanapi dimandian. Éta tiasa dianggo pikeun anjing sareng ucing kalayan sagala ukuran sareng jinis rambut!

    Tip cekelan kanyamanan karét di sisi sikat mandi mandi anjing méré Anjeun kontrol hébat sanajan sikatna baseuh. Sikat tiasa ngabantosan ngaleungitkeun kulit jerawat tina kulit paéh, ngajantenkeun jas bersih sareng séhat.

    Saatos nyikat piaraan anjeun, kantun siram anjing ieu pamandian sikat ku cai. Maka éta siap pikeun panggunaan waktos salajengna.

  • Dog Shampoo Grooming Brush

    Sikat sampo anjing

    1. Sikat Shampoo Grooming Dog ieu gampang pisan dicekel sareng cocog pikeun pamilik anu masihan mandi pikeun piaraan ku nyalira.

    2. sikat dandan sampo anjing ieu gaduh bulu lemes, éta moal ngaraheutkeun bulu sareng kulit sareng anjeun tiasa ngaleupaskeun rambut héd piaraan anjeun kalayan gampang.

    3. Kalayan panyimpenan bunderan alit, anjeun moal kedah ngahontal sampo sareng sabun nalika ngamandian piaraan anjeun. Sikat ieu tiasa dianggo pikeun mandi sareng ogé diurut pikeun anjing.

    4. Ngan nyikat piaraan anjeun, sikat dandan sampo anjing ieu tiasa ngadamel busa anu beunghar supados anjing langkung bersih tibatan sikat biasa anu sanés.

  • Dog Bath Shower Brush

    Sikat Mandi Anjing

    1. Sikat mandi mandi tugas beurat ieu gampang ngaleungitkeun rambut leueur sareng lint tanpa ditangkep kusut sareng nyababkeun ngarareunah anjing anjeun. Bulu karét fléksibel janten magnet pikeun kokotor, lebu, sareng rambut leupas.

    2. Sikat mandi mandi anjing ieu ngagaduhan waos anu buleud, henteu ngaraheutkeun kulit anjing.

    3. Sikat Mandi Anjing tiasa dianggo pikeun ngurut piaraan anjeun, sareng ingon-ingon bakal mimiti bersantai handapeun gerakan sikat.

    4. Sisi keupeul non-slip grip anu inovatif, anjeun tiasa nguatkeun cekelan nalika anjeun masagi anjing anjeun, bahkan dina pamandian.

  • Dog Wash Shower Sprayer

    Sprayer Pancuran Pancuran Anjing

    1. Semprot pancuran cuci anjing ieu ngagabungkeun sikat mandi sareng panyemprot cai. Éta henteu ngan ukur tiasa nyandak pancuran pikeun piaraan, tapi ogé masagi. Éta resep masihan anjing anjeun pangalaman spa mini.

    2. Profesional nyeuseuh anjing nyiram pancuran, bentuk kontur unik anu dirancang pikeun nyeuseuh anjing sagala ukuran sareng jinisna.

    3. Dua adaptor keran anu tiasa dicabut, masang sareng miceun gampang di jero rohangan atanapi di luar ruangan.

    4. Penyiram pancuran cuci anjing pisan ngirangan konsumsi cai sareng sampo upami dibandingkeun sareng metode mandi tradisional.

  • Pet Hair Grooming Bathing And Massage Brush

    Mandi Rambut Grooming Mandi Sareng Sikat Pijat

    1.Pet Hair Grooming Bathing Sareng Pijat Sikat tiasa dianggo duanana baseuh atanapi garing Éta tiasa dianggo henteu ngan ukur sikat mandi pikeun meresihan rambut piaraan, tapi ogé salaku alat pijet pikeun dua tujuan.

    2.Damel bahan TPE kualitas luhur, lemes, élastisitas tinggi sareng henteu beracun. Kalayan desain anu perhatian, gampang dicekel sareng gampang dianggo.

    3. Huntu panjang anu lemes tiasa bersih pisan sareng miara kulit, éta tiasa ngaluarkeun rambut sareng kokotor leueur, ningkatkeun sirkulasi getih sareng ngantepkeun jas piaraan anjeun lemes sareng ngagurilap.

    4. Huntu kuadrat di luhur tiasa masagi sareng ngabersihkeun rupa piaraan, pion sareng sajabina.

12 Teras> >> Halaman 1/2