Sisir Piaraan
  • Dog Grooming Rake Comb

    Sapu Guguran Anjing

    Sikat rake anjing ieu sisir ngagaduhan huntu stainless steel anu tiasa diputer sacara lembut tiasa nyandak baju jero sacara lancar bakal ngalir ngaliwatan bulu anu samak henteu kedah diapit sareng ngajantenkeun piaraan anjeun henteu raoseun.

    Pin tina sisir parutan dandan anjing ieu didamel nganggo ujung buleud ngarah moal ngaruksak atanapi ngorehan kulit piaraan anjeun.

    Bahan sisir ngagaru anjing ieu nyaéta TPR. Éta lemes pisan. Éta ngajantenkeun sisir biasa merenah & santai.

    Rengse ku potongan liang dina tungtung anu dikokolakeun, sisir tukang ngaput anjing ogé tiasa digantungkeun upami dipikahoyong. Éta cocog pikeun anakan buuk panjang.

  • Cat Flea Comb

    Sisir Kutu Kutu

    1. Pin sisir kutu ucing ieu didamel nganggo ujung buleudan supados henteu ngaruksak atanapi ngagores kulit piaraan anjeun.

    2. Pakem anti-slip ergonomis anu lemes tina sisir kutu ucing ieu nyisiran biasa merenah & santai.

    3. Sisir kutu ucing ieu sacara lembut ngaluarkeun rambut leupas, sareng ngaleungitkeun kusut, simpul, kutu, ngorondang sareng kokotor anu kajebak. Ogé panganten sareng pijet pikeun jas anu séhat, ningkatkeun sirkulasi getih sareng ngantepkeun piaraan anjeun lemes sareng ngagurilap.

    4. Rengse ku potongan liang dina tungtung anu diatur, sisir kutu ucing ogé tiasa digantungkeun upami hoyong.

  • Pet Groomer Finishing Comb

    Tukang Groomer Fin Comb

    Sisir dandan hewan peliharaan ieu nyaéta Kawajiban beurat, beurat-beuratna, tapi kuat. Cai mibanda buleud aluminium sareng palapis Anti statis sahingga tiasa ngirangan statis.

    Sikat dandan tukang ingon-ingon ku gigi stainless steel anu buleud, éta nembus jas anu kandel kalayan gampang.

    Sisir finish pangasinan pet ieu ngagaduhan huntu anu sempit sareng lega. Urang tiasa nganggo tungtung anu langkung lega pikeun ngagedéan daérah anu langkung ageung, sareng tungtung anu sempit pikeun wilayah anu langkung alit.

    Éta sisir piaraan kedah kanggo unggal tas panganten lalaki.

  • Metal Pet Finishing Comb

    Sisir Tukang Ngiringan Logam

    Sisir tungtung piaraan logam mangrupikeun sisir penting anu tiasa ngajaga piaraan anjeun bersih sareng séhat ku ngaleungitkeun kusut, tikar, rambut leupas, sareng kokotor.

    Sisir tungtung piaraan logam téh hampang, merenah, sareng gampang dibawa.

    huntu sisir tungtung piaraan logam gaduh jarak anu béda, Dua jinis jarak gigi, Dua cara ngagunakeun, langkung merenah sareng praktis. éta tiasa nyayogikeun dandan anu sampurna.

  • Custom Dog Grooming Comb

    Sisir Dandan Anjing Adat

    Pangantenan Anjing Asép Ngadu'a panganten lalaki sareng pijet pikeun jas anu séhat, Éta ningkatkeun sirkulasi getih sareng ngantepkeun jas piaraan anjeun lemes sareng ngagurilap. Sisir kami sampurna pikeun pagawean na fluffing.

    Huntu stainless steel tanpa statis sareng tungtung buleudan, éta moal nganyenyeri piaraan anjeun. Huntu sempit pikeun rambut halus di handapeun panon piaraan, ceuli, irung, sareng daérah suku. Huntu lega pikeun rambut mengembang dina awak utama.

    Pakem ergonomis kalayan permukaan anu henteu licin, lapisan dina sisir dandan anjing khusus nyegah kacilakaan leueur pikeun ngajaga anjeun & piaraan anjeun aman.

  • Stainless Steel Dog Comb

    Sisir Anjing stainless steel

    1. sisir ieu didamel tina bahan stainless steel, anu tahan karat sareng tahan korosi, kokoh, awét sareng henteu gampang pegatna.

    2. Sisir anjing stainless steel dirarancang kalayan permukaan anu lemes sareng awét, sisir anjing waos buleud moal ngorotan kulit piaraan sareng bakal nawiskeun pangalaman dandan anu raoseun tanpa nganyenyeri piaraan anjeun, éta ogé sacara efektif tiasa nyegah listrik statis.

    3. Sisir anjing stainless steel ieu ngabantosan ngaleungitkeun anjing sareng ucing, tikar, rambut leupas sareng kokotor, éta ogé ngarangsang kulit sareng ningkatkeun sirkulasi getih, saé kanggo ngarengsekeun rambut sareng piaraan.

12 Teras> >> Halaman 1/2