Kerah Anjing
  • Reflective Fabric Dog Collar

    Kerenjang Anjing Kerah

    Kerah anjing lawon anu ngeunteung dirarancang nganggo anyaman nilon sareng bolong lemes, bernafas. Kerah premium ieu lightweight sareng ngabantosan ngirangan iritasi sareng ngagosok.

    Kerah anjing lawon anu réfléktif ogé dirancang kalayan bahan anu ngagambarkeun. Éta ngabantosan ngajaga anak anjing anjeun ku cara ningkatkeun pisibilitasna nalika leumpang wengi.

    Kerah anjing lawon reflektif ieu gaduh cingcin D kualitas luhur. Nalika anjeun angkat sareng anak anjing anjeun, kantétan tali kana cincin stainless steel awét sareng jalan-jalan kalayan raoseun sareng gampang.