Dematting Sisir
  • Pet Undercoat Rake Dematting Tool

    Parabot Parompét Ngaleungit Alat Batak

    Parabot ngabéréskeun pelem jero peliharaan ieu mangrupikeun sikat premium, ngirangan ketombe, héd, rambut kusut sareng bahaya pikeun rambut piaraan anu langkung séhat. Éta tiasa sacara lembut ngurut kulit sénsitip nalika anjeun aman nyabut tikar sareng baju jero.

    Parabot ngabélaan baju jero peliharaan piaraan ngaleungitkeun rambut anu kaleuleuwihi, kulit paéh anu kajebak, sareng kapamaran ti piaraan tiasa ngabantosan alergi musiman sareng bersin pikeun pamilik piaraan anu langkung séhat.

    Parabot ngabéréskeun peliharaan pelapis jas alat ieu sareng gagang anu henteu dieunakeun, gampang ditahan, dandan dandan kami henteu ngaganggu kulit piaraan sareng jas sareng moal nyabak pigeulang atanapi panangan anjeun.

  • Dematting Brush For Dogs

    Dematting Sikat Pikeun Anjing

    1. Blades sérikat tina sikat dematting ieu pikeun anjing sacara épéktip nungkulan tikar nekad, kusut, sareng burs tanpa narik daun topcoat piaraan anjeun lemes sareng teu rusak, sareng ngirangan héd dugi ka 90%.

    2. Éta mangrupikeun alat anu saé pikeun ngabéréskeun daérah anu sesah tina bulu, sapertos di tukangeun ceuli sareng dina kelek.

    3. sikat dematting Ieu kanggo anjing gaduh anti-dieunakeun, gampang-Pakem cecekelan éta mastikeun aman sareng nyaman nalika anjeun dandan piaraan Anjeun.

  • 3 In 1 Rotatable Pet Shedding Tool

    3 Dina 1 Alat Sédol Piaraan Rotatable

    3 Dina 1 Rotatable Pet Shedding Tool ngagabungkeun sadaya fungsi dematting deshedding sareng sisir biasa sampurna. Sadaya sisir kami didamel tina stainless steel .jadi aranjeunna awét pisan.

    Dorong tombol tengah sareng puterkeun 3 Dina 1 alat héd piaraan anu tiasa diputer pikeun ngarobah fungsi anu anjeun pikahoyong.

    Sisir héd ngaluarkeun jubah anu paéh sareng rambut tambahan kalayan épisién. Éta bakal janten pembantun pangsaéna anjeun salami usum héd.

    sisir dematting ngagaduhan 17 bilah, janten tiasa ngaleungitkeun knot, kusut sareng tikar kalayan gampang. bilah anu ujungna buleud. Éta moal nganyenyeri piaraan anjeun sareng ngajaga mantel piaraan panjang rambut anjeun ngagurilap.

    Anu terakhir nyaéta sisir biasa. Sisir ieu tiasa caket kana huntu. Janten ngaleungitkeun dander sareng kutu kalayan gampang pisan. Éta ogé saé pikeun daérah anu peka sapertos ceuli, beuheung, buntut sareng beuteung