Diri Ngabersihan Sikat Slicker Kanggo Anjing

Diri Ngabersihan Sikat Slicker Kanggo Anjing

1. sikat beberesih nyalira ieu kanggo anjing didamel tina stainless steel, janten awét pisan.

2. Bulu kawat anu ditekuk halus dina sikat licin kami dirancang pikeun nembus jero kana jas piaraan anjeun tanpa ngorehan kulit piaraan anjeun.

3. sikat beberesih sorangan pikeun anjing ogé bakal ngantepkeun piaraan anjeun nganggo jas lemes sareng ngagurilap saatos dianggo nalika masagi sareng ningkatkeun sirkulasi getih.

4. Kalayan biasa dianggo, sikat beberesih diri ieu bakal ngirangan héd ti piaraan anjeun kalayan gampang.


Detil Produk

Tanda Produk

Diri Ngabersihan Sikat Slicker Kanggo Anjing

1. sikat beberesih nyalira ieu kanggo anjing didamel tina stainless steel, janten awét pisan.

2. Bulu kawat anu ditekuk halus dina sikat licin kami dirancang pikeun nembus jero kana jas piaraan anjeun tanpa ngorehan kulit piaraan anjeun.

3. sikat beberesih sorangan pikeun anjing ogé bakal ngantepkeun piaraan anjeun nganggo jas lemes sareng ngagurilap saatos dianggo nalika masagi sareng ningkatkeun sirkulasi getih.

4. Kalayan biasa dianggo, sikat beberesih diri ieu bakal ngirangan héd ti piaraan anjeun kalayan gampang.

Diri Ngabersihan Sikat Slicker Kanggo Anjing

Jenis

Diri Ngabersihan Sikat Slicker Kanggo Anjing

Barang NO.

0101-111

Warna

Héjo atanapi Disaluyukeun

Bahan

ABS / TPR / Baja stainless

Ukuranna

S / L

Beurat

131G / 148G

MOQ

1000PCS

Paket / Logo

Disaluyukeun

Pamayaran

L / C, T / T, Paypal

Sarat Pangiriman

FOB, EXW

Kauntungan tina Sikat Diri Ngabersihan Diri Pikeun Anjing

Saatos réngsé sikat, anjeun tiasa narik bulu sareng nyimpen sikat anu langkung slicker kalayan aman. Kalayan tombol ngabersihkeun diri, gampang pisan miceun sadaya rambut tina sikat kanggo sési dandan anjeun salajengna. Kéngingkeun sikat anu langkung licik ieu pikeun anjing, henteu kedah narik rambut tina pin ku panangan.

Gambar Sikat Ngabersihan Diri Pikeun Anjing

104 100 101 102 103

Service kami

1. Harga Pangsaéna - Produk Anu Kawéntar dina harga anu saé diantara panyadia

2. Pangiriman gancang - Waktos Pangiriman <90% Pamasok  

3. Kualitas Dijamin - 100% dipariksa ku QC kami dina 3 kali sateuacan pangiriman

4. Hiji Léngkah Panyawat aksésori piaraan - Ngahemat waktos 90% Anjeun

5. Saatos Perlindungan Layanan - Ampir 0 Keluhan Kualitas Dina 5 Taun Ka tukang

6. Balas Gancang - Surélék bakal dibales tanpa reureuh sakali kami nampi

Sertipikat

10001
10002

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali