Profesional Ganda Sisi Dog dandan Sikat

Profesional Ganda Sisi Dog dandan Sikat

Profesional Ganda Sisi Dog dandan Sikat

1.Professional Double Sisi Dog dandan Sikat mangrupakeun pin na bristle sikat.

2.Soft bristle sikat gampang sambel kaluar bulu leupas jeung kokotor, éta mantuan pets sorangan jas ngagurilap.

huluna 3.Rounded tina pin na liang ventilasi mastikeun touch lemes & hipu kana kulit pikeun nyaman grooming.it nyaeta gede pikeun tangling na loosening undercoat maot.

cecekelan 4.The dijieunna tina bahan lemes, ngajadikeun sikat gampang nahan & mindahkeun, sarta ngajaga leungeun anjeun dina posisi alam pikeun nyegah kacapean sarta ngalakukeun beberesih hadé pikeun sobat furry anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Profesional Ganda Sisi Dog dandan Sikat

1.Professional Double Sisi Dog dandan Sikat mangrupakeun pin na bristle sikat.

2.Soft bristle sikat gampang sambel kaluar bulu leupas jeung kokotor, éta mantuan pets sorangan jas ngagurilap.

huluna 3.Rounded tina pin na liang ventilasi mastikeun touch lemes & hipu kana kulit pikeun nyaman grooming.it nyaeta gede pikeun tangling na loosening undercoat maot.

cecekelan 4.The dijieunna tina bahan lemes, ngajadikeun sikat gampang nahan & mindahkeun, sarta ngajaga leungeun anjeun dina posisi alam pikeun nyegah kacapean sarta ngalakukeun beberesih hadé pikeun sobat furry anjeun.

1

Profesional Ganda Sisi Dog dandan Sikat

Tipe: Sikat dandan anjing sisi ganda piaraan
Item NO.: 0101-082
warna: Héjo atawa ngaropéa
Bahan:

ABS / TPR / Stainless Steel / PP

ukuran:

225*67*52MM

beurat:

148G

MOQ:

500pcs, MOQ pikeun OEM nyaéta 1000PCS

Paket/Logo:

Disaluyukeun

pamayaran:

L/C, T/T, Paypal

Sarat Pangiriman:

FOB, EXW

 Kauntungannana Profesional Double Sisi Dog Dandan Sikat

Sikat Grooming Anjing Sisi Ganda Profesional Ieu cocog pikeun sadaya breeds sareng jinis jaket.Piaraan anjeun bakal langkung bersih sareng ngagurilap ti kantos! Kami ogé nyayogikeun jasa khusus pikeun anjeun.

Gambar Profesional Ganda Sisi Dog Dandan Sikat

4 5
00 01

Milarian patarosan anjeun ngeunaan Set sikat Anjing Pangalusna ieu


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali