Posisi bobo anjing

Unggal anu ngagaduhan piaraan hoyong terang langkung seueur ngeunaan anjingna, ngeunaan posisi bobo anu pikaresep anjingna. Posisi anjing saré, sareng sabaraha waktos aranjeunna nyéépkeun waktos tiasa ngungkabkeun seueur kumaha parasaan aranjeunna.

Ieu sababaraha posisi bobo anu biasa sareng naon anu aranjeunna hartosna.

Di Sisi

1

Upami anjeun sering ningali anjing anjeun bobo dina posisi bobo ieu. Ieu hartosna aranjeunna ngaraos raoseun pisan sareng aman di lingkunganana. Anjing-anjing éta biasana bageur, teu paduli, sareng satia pisan. Posisi ieu ogé ngantepkeun anggota badanna bébas gerak nalika bobo, janten anjeun tiasa ningali deui kedutan sareng ditajong kaki tina anjing anu ngagolér di sisi maranéhna.

Ngaringkuk

3

Posisi bobo ieu biasana anu paling umum. Dina usum gugur sareng usum salju nalika cuaca tiis, anjing bobo ku cara kieu, pikeun ngabantu ngahémat kahaneutan.

Nyemprot Kana Tummy

2

Anjing anu bobo dina posisi ieu, sareng panangan sareng suku diulur sareng beuteung handap, sering mangrupikeun tanda karakter anu hadé. Aranjeunna salawasna pinuh tanaga, gampang didorong, sareng senang. Posisi bobo ieu langkung umum dina anak anjing. Éta posisi pilihan pikeun anak anjing anu bobo nalika maén sareng ngan ukur hoyong turun di tempat aranjeunna nangtung.

Di Balik, Paws Dina Hawa

4

Bobo sareng beuteung anu kakeunaan ngabantosan anjing janten tiis sapertos ngagulung dina bola tiasa ngahémat panas. Ngalaan area ieu mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngéléhkeun panas kusabab buluna langkung ipis di sakitar beuteung sareng paws ngagaduhan kelenjar kesang.

Éta ogé posisi anu nunjukkeun anjing raoseun pisan, ningal daérah anu paling sénsitip rentan sareng sesah pikeun gancang-gancang nangtung. Kakiangan anu paling henteu ngagaduhan perawatan di dunya bakal dina posisi ieu. Posisi bobo ieu biasa di bulan usum panas.

Pikeun anjing anu resep bobo sareng anu bogana, éta langkung aman pikeun ngabersihkeun, nyisiran, mandi sareng divaksinasi.


Pos waktos: Nov-02-2020