Beurat Kawajiban ditarik anjing Anjing

Beurat Kawajiban ditarik anjing Anjing

Kasus 1.The Heavy Duty Retractable Dog Leash didamel tina bahan ABS + TPR premium, nyegah kasus retakan ku ragrag teu kahaja.

2. tali anu tiasa ditarik ieu tiasa nganggo pita nilon anu tiasa manjang dugi ka 5M, janten langkung aman nalika anjeun damel anjing anjeun wengi.

3. The Heavy Duty Ditarik Anjing Leash kalayan gerakan cinyusu anu kuat pikeun lancar ditarik, dugi ka 50.000 kali. Éta cocog pikeun anjing ageung anu kuat, anjing sedeng sareng anjing anu langkung alit.

4. The Heavy Duty Retractable Dog Leash ogé ngagaduhan 360° leash piaraan bébas kusut masihan langkung kabébasan pikeun ingon-ingon anjeun pikeun ngalih sareng moal ngirangan diri.


Detil Produk

Tanda Produk

Beurat Kawajiban ditarik anjing Anjing

Kasus 1.The Heavy Duty Retractable Dog Leash didamel tina bahan ABS + TPR premium, nyegah kasus retakan ku ragrag teu kahaja.  

2. tali anu tiasa ditarik ieu tiasa nganggo pita nilon anu tiasa manjang dugi ka 5M, janten langkung aman nalika anjeun damel anjing anjeun wengi.

3. The Heavy Duty Ditarik Anjing Leash kalayan gerakan cinyusu anu kuat pikeun lancar ditarik, dugi ka 50.000 kali. Éta cocog pikeun anjing ageung anu kuat, anjing sedeng sareng anjing anu langkung alit.

4. The Heavy Duty Retractable Dog Leash ogé ngagaduhan 360° leash piaraan bébas kusut masihan langkung kabébasan pikeun ingon-ingon anjeun pikeun ngalih sareng moal ngirangan diri. 

Beurat Kawajiban ditarik anjing Anjing

Jenis:

Beurat Kawajiban ditarik anjing Anjing

Barang NO.:

UB05

Warna:

Héjo, Oranyeu atanapi Adat

Bahan:

ABS + TPR + SS + Nylon

Ukuran:

S / M / L

Batesan Beurat:

20/30/50kg

Panjang tali:

5M / 16ft

MOQ:

1000PCS

Paket / Logo:

Disaluyukeun

Pamayaran:

L / C, T / T, Paypal

Sarat Pangiriman:

FOB, EXW

Kauntungannana beurat Kawajiban ditarik anjing Anjing

Rem, konci sareng konci konci anu tiasa diandelkeun mastikeun pita tiasa manjangan sareng mundur lancar. Pencét tombol marake pikeun marake, sareng geser tombol konci ka hareup pikeun ngonci tali. Geser tombol konci ka tukang pikeun malikkeun kaayaan bébas. mékanisme ngonci tina tugas beurat anjing ditarikna anjing ieu saderhana pisan pikeun dilibetkeun sareng meryogikeun sakedik usaha pikeun ngalakukeunana, gampang sareng aman.

Gambar tina Tugas Heavy Dicabut Anjing Leash

101 102 103 100 105 104

Service kami

1. Harga Pangsaéna - Produk Anu Kawéntar dina harga anu saé diantara panyadia

2. Pangiriman gancang - Waktos Pangiriman <90% Pamasok  

3. Kualitas Dijamin - 100% dipariksa ku QC kami dina 3 kali sateuacan pangiriman

4. Hiji Léngkah Panyawat aksésori piaraan - Ngahemat waktos 90% Anjeun

5. Saatos Perlindungan Layanan - Ampir 0 Keluhan Kualitas Dina 5 Taun Ka tukang

6. Balas Gancang - Surélék bakal dibales tanpa reureuh sakali kami nampi

Sertipikat

10001
10002

Milarian panilitian anjeun tina Anjing Anjing Stainless Steel ieu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali