Kustom beurat Kawajiban ditarik Anjing Leash

Kustom beurat Kawajiban ditarik Anjing Leash

1. Tali tarikan anu tiasa ditarik nyaéta tali pita anu lébar. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun ngagulung tali deui kalayan lancar, anu sacara efektif tiasa nyegah anjing anjing tina gulungan sareng knotting. Ogé, desain ieu tiasa ningkatkeun luas kakuatan-bantalan tali, ngajantenkeun tali traction langkung dipercaya, sareng tahan gaya tarik anu langkung ageung, ngajantenkeun operasi anjeun langkung gampil sareng ngarawat anjeun ningkatkeun kanyamanan.

2.360 ° bébas kusut-beurat custom-ditarik anjing tali leash tiasa mastikeun anjing ngaji bebas bari nyingkahan gangguan anu disababkeun ku entanglement tali. Pakem ergonomis sareng cecekelan anti lésot nyayogikeun raos cekelan anu raos.

3. Ieu mangrupikeun dispenser kantong limbah kotoran portabel bentukna ringan sareng 1 gulung kantong limbah plastik dina gagangna. Éta henteu nganggo tangan sareng merenah. Éta ngamungkinkeun anjeun leres-leres mikaresep kasenangan leumpang.


Detil Produk

Tanda Produk

Kustom beurat Kawajiban ditarik Anjing Leash

1. Tali tarikan anu tiasa ditarik nyaéta tali pita anu lébar. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun ngagulung tali deui kalayan lancar, anu sacara efektif tiasa nyegah anjing anjing tina gulungan sareng knotting. Ogé, desain ieu tiasa ningkatkeun luas kakuatan-bantalan tali, ngajantenkeun tali traction langkung dipercaya, sareng tahan gaya tarik anu langkung ageung, ngajantenkeun operasi anjeun langkung gampil sareng ngarawat anjeun ningkatkeun kanyamanan.

2.360 ° bébas kusut-beurat custom-ditarik anjing tali leash tiasa mastikeun anjing ngaji bebas bari nyingkahan gangguan anu disababkeun ku entanglement tali. Pakem ergonomis sareng cecekelan anti lésot nyayogikeun raos cekelan anu raos.

3. Ieu mangrupikeun dispenser kantong limbah kotoran portabel bentukna ringan sareng 1 gulung kantong limbah plastik dina gagangna. Éta henteu nganggo tangan sareng merenah. Éta ngamungkinkeun anjeun leres-leres mikaresep kasenangan leumpang.

Kustom beurat Kawajiban ditarik Anjing Leash

Jenis:

Kustom beurat Kawajiban ditarik Anjing Leash

Barang NO.:

KB05

Warna:

Hideung Bodas atanapi Adat

Bahan:

ABS + TPR + SS + Nylon

Ukuran:

S / M / L

Batesan Beurat:

20/30/50kg

Panjang tali:

5M / 16ft

MOQ:

1000PCS

Paket / Logo:

Disaluyukeun

Pamayaran:

L / C, T / T, Paypal

Sarat Pangiriman:

FOB, EXW

Kauntungannana Kustom beurat Kawajiban ditarik Anjing Leash

Mékanisme ngonci anu dipercaya mastikeun pita tiasa manjangan sareng mundur lancar. Pencét tombol marake pikeun marake, sareng geser tombol konci ka hareup pikeun ngonci tali. Upami anjeun hoyong mulangkeun kaayaan gratis, cukup geser tombol mundur. Ngan ukur pikeun muter-muter sareng muter-off nganggo jempol anjeun waé, gampang sareng aman.

Gambar tina Custom Heavy Duty Ditarik ditarik Anjing Leash

101 100

FAQ

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik khusus ngadamel produk piaraan salami 20 taun.

 

2. Kumaha carana ngadamel pangiriman?

RE: Ngalangkungan laut atanapi hawa pikeun pesenan jumlah ageung, pangiriman ékspérimén sapertos DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT kanggo pesanan jumlah sakedik.

Upami anjeun gaduh agén pengiriman barang di Cina, urang tiasa ngirim produkna ka Agén Cina anjeun.

 

3. Naon waktos pamimpin anjeun?

RE: Éta sakitar 40 dinten normal. Upami urang gaduh produk dina saham, éta bakal sakitar 10 dinten.

 

4. Dupi abdi kéngingkeun sampel gratis pikeun produk anjeun?

RE: enya, teu kunanaon pikeun kéngingkeun sampel gratis sareng punten anjeun kéngingkeun biaya pengiriman.

 

5: Naon cara mayar anjeun?

RE: T / T, L / C, Paypal, Kartu kiridit sareng sajabana.

 

6. Naon jinis bungkus produk anjeun?

RE: Henteu pikeun ngarobih bungkus.

 

7. Dupi abdi didatangan pabrik anjeun sateuacan mesen?

RE: Pasti, wilujeng sumping ka pabrik urang. Punten ngajadwalkeun pasini sareng kami sateuacana.

Sertipikat

10001
10002

Pabrik Tembongkeun

10001
10002
10003

Milarian panilitian anjeun tina Anjing Anjing Stainless Steel ieu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali